Exista stomatologie fara durere?

3 septembrie 2015
Autor:
Touch Media

Stomatologia moderna pune foarte mult pret pe confortul pacientului. Nimeni nu mai trebuie sa treaca prin spaimele vizitei la stomatolog pentru ca totul este creat cu scopul de a induce o stare de calm si de relaxare pe tot parcursul sederii la clinica. Procedurile, chiar si cele simple, se fac sub anestezie. Nici anestezia nu mai este traumatizanta pentru ca acul si seringa au fost inlocuite cu o masca simpatica prin care se inhaleaza un gaz, adica inhalosedare.

Inhalosedarea nu inseamna anestezie generala. Procedeul este mult mai simplu si mai lipsit de efecte adverse si de contraindicatii. Gazul inhalat nu este tranchilizant ci doar produce o stare de bine, elimina anxietatea si lasa pacientul sa se destinda pe parcursul sedintei de tratament stomatologic. Dupa inhalosedarea la stomatolog, pacientul nu este ametit, somnolent sau dezorientat ci binedispus si gata de a-si continua ziua de lucru.

Procedurile lungi si complicate precum cele de implantologie, chirurgie orala si chirurgie oro-maxilo-facial au nevoie de inhalosedare Bucuresti pentru ca sunt uneori anevoioase si de cele mai multe ori dureroase. Anestezierea cu gaz este uneori completata si de anestezii locale pentru ca totul sa fie facut in siguranta si fara durere. Copiii beneficiaza si ei de acest tip de anestezie pentru a nu fi traumatizati in timpul anumitor proceduri mai dureroase. Stomatologia s-a transformat mult in ultimele decade si este inca in plina transformare. De la procedeele uneori brutale si extrem de neplacute practicate in trecut de personaje uneori sinistre imbracate in halate albe si lungi, astazi avem medici zambitori, imbracati in halate vesele si inarmati cu anestezice de cea mai buna calitate pentru pacientii lor. Nimeni nu trebuie sa suporte durerea pentru ca asa e normal. Medicina bazata pe confort si eficienta invata medicul si pacientul sa colaboreze, sa comunice si sa dezvolte relatii bazate pe incredere reciproca si relaxare. Medicul si pacientul au aceeasi dorinta, de a face bine si de a reda calitatea vietii anterioara aparitiei bolii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram