Alege carucioare Mima carucioare compacte si elegante pentru o plimbare “lina” si confortabila

3 septembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Pentru ca plimbarile in aer liber alaturi de nou nascut sau de copiii cu varste mici sa fie relaxante si sigure, carucioarele trebuie alese cu mare grija, in functie de caracteristicile care te intereseaza in mod deosebit: dimensiune, tipuri de frane, accesorii, centuri de siguranta, materialele din care sunt confectionate. Alege sa cheltuiesti banii in mod inteligent: cumpara produse de calitate, chiar daca sunt mai scumpe, urmarind ca acestea sa intruneasca urmatoarele conditii: asigura maxima siguranta si confort bebeluslui, sunt durabile, sunt adaptabile odata cu inaintarea in varsta a celui mic. Viziteaza Universultau.ro, unul dintre cele mai mari si mai bine aprovizionate magazine online cu produse pentru copii, si alege caruciorul perfect! Multi dintre parinti opteaza pentru gama de carucioare Mima, pe care o vei regasi aici la un raport optim calitate/pret.

De ce carucioare Mima?

Foarte multi parinti apreciaza, aleg si recomanda mai departe gama de carucioare Mima. De ce? Pentru ca acestea sunt extrem de stabile, sunt adaptabile de la varianta landou la varianta sport, permit adaugarea unui al doilea scaun sport pentru al doilea bebelus (solutie ideala pentru parintii cu gemeni), dispun de sistem de reglaj al scaunului pe inaltime, sunt compatibile cu scaunele auto, au pozitii diferite de inclinare a scaunului (orizontala pentru somn, semi-inclinat pentru relaxare si drept pentru varianta activa), se pliaza usor. Asigura confortul celui mic, sunt compacte si robuste, iar designul este deosebit de atragator, atentia la detalii fiind o caracteristica a intregii game de carucioare Mima. Rotile din spate sunt supradimensionate, conferind manevrabilitate optima si permitand abordarea cu usurinta a treptelor, iar sasiul solid si rezistent garanteaza ani de zile de utilizare.

Toate modelele de carucioare Mima au incluse diverse accesorii extrem de utile, precum: scaun sport dotat cu saltea confortabila si ham de siguranta in 5 puncte, cu protectii captusite in zona umerilor, landou incorporat in scaunul sport, saltea si invelitoare picioare, capotina regalbila care se potriveste atat pe landou cat si pe scaunul sport, husa de ploaie, cos dublu de cumparaturi cu capace magnetice.

Modele carucioare Mima disponibile pe Universultau.ro

In palierul de pret 4.100 – 4.800 lei, de pe Universultau.ro poti alege modelul de carucior Mima care se potriveste cel mai bine nevoilor, cerintelor si asteptarilor tale, realizand o investitie profitabila tinand cont de numarul mare de accesorii incluse. Fara indoiala, siguranta si confortul bebelusului sunt cele mai importante aspecte, dar ai grija ca alegerea caruciorului sa te avantajeze si pe tine, ca parinte, caci pana la urma tu esti cel care il manevreaza.

Alegerea nu va fi una tocmai usoara, pentru ca la dispozitie iti sunt puse 12 modele de carucioare Mima: carucior 2 in 1 Kobi Flair Camel, carucior 2 in 1 Kobi Snow White, carucior 2 in 1 Kobi Flair Black, carucior 2 in 1 Kobi Flair Chocolate, carucior 2 in 1 Kobi Dark Grey, carucior 2 in 1 Xari Snow White, carucior 2 in 1 Xari Flair Camel, carucior 2 in 1 Xari Flair Black, carucior 2 in 1 Xari Flair Chocolate, carucior 2 in 1 Xari Dark Grey, carucior 2 in 1 Xari Black & White Special Edition, carucior 2 in 1 Xari Snow White.

Toti cei care au incercat carucioarele Mima au fost pe deplin satisfacuti de alegerea facuta! Spor la cumparturi!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram