50 de ani de Chevrolet Camaro

1 septembrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

In august 1966, Chevrolet arata lumii primul Camaro, iar in 2016 vor introduce o versiune complet noua. In ultimii cincizeci de ani, Chevrolet Camaro a devenit mai mult decat un simbol american – a devenit o legenda a industriei auto americane, ajungand in toate topurile posibile. De-a lungul celor 50 de ani, Camaro a aparut in mai multe variante, iar acum ele vor fi sarbatorite printr-o versiune ce a luat tot ce era mai bun din fiecare.

Chevrolet Camaro din 1967 a fost primul Camaro care a vazut lumina zilei, avand numarul de identificare 10001 si a fost prima din cele 49 de masini asamblate manual, folosite pentru teste si evaluare, dar si la prezentarea publica din 1966.

Aceasta frumoasa masina a trecut prin multi prorprietari pana astazi, fiind la moment dat si masina de curse, insa in 1009 a fost cumparata de Cory Lawson si reconditionata.

Anul 1967 a fost un important pentru masinile muscle americane, iar Camaro s-a remarcat intr-un mod deosebit pe atunci, la fel ca si acum, de altfel. Urmatorul Camaro a fost in 1969, iar modelul ZL1, construit cu aluminiu este in ziua de azi una dintre cele mai valoroase masini de colectie din aceasta gama.

Incepand cu 1974, desigul caroseriei nu mai este la fel de fioros si de frumos ca cel al modelelor precedente, insa masina ia o turnura deosebita din 2010, iar modelul ce va fi lansat in 2016 este mai mult decat superb.

Daca detineti o astfel de masina, la www.alfaitp.ro, statie ITP sector 6, va puteti face inspectie tehnica periodica Bucuresti pentru a circula in siguranta pe drumurile publice.

Sursa: http://rentacar.co.ro/50-de-ani-de-chevrolet-camaro/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram