Fa l fericit

1 septembrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Se apropie ziua lui de nastere si nu mai stii ce cadou sa ii cumperi. De-a lungul timpului, i-ai tot cumparat diverse lucruri si fara sa fie vreo ocazie speciala, ajungand sa detina mult mai multe lucruri de cate ii erau necesare. Dar acum, chiar ai ramas in pana de idei.

Astfel, incepi sa navighezi pe internet, in speranta ca iti va veni o idee si ca vei descoperi ceva special, ceva ce sa nu detina deja. In acest mod, ajungi si la pagina web a celor de la Oferte Shop unde descoperi cu placere ca au cadouri originale barbati. Esti foarte usurata, te simti ca si cum ti-ar fi pus Dumnezeu mana in cap.

Cunoscandu-i toate visurile partenerului tau, stii ca el toata viata a visat sa fie dj. Te gandesti la ce i-ai procurat si din acest domeniu pana acum, si descoperi ca lipsesc de pe lista ceea ce gasesti pe acelasi site: boxe audio karaoke. Fara sa stai pe ganduri, ai facut instantaneu comanda de acestea fiind foarte fericita si uimita ca ai gasit pana la urma ceva si intr-un timp asa de scurt.

Stiai ca nu era cazul sa te agiti. Deoarece el nu-si doreste lucruri materiale, ci te vrea doar pe tine alaturi in ziua onomasticii. Deci pentru el n-ar fi contat daca nu ai fi gasit. Mai mult, nu ar fi contat nici daca nu incercai sa cauti ceva. Ai facut acest lucru pentru tine. Pentru ca esti una din acele persoane care-si exprima dragostea facand cadouri celor pe care ii iubesti. Din acest motiv, nu numai ca esti fericita, dar si foarte mandra de tine.

Sursa: http://comunicate.seotraffic.ro/fa-l-fericit/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram