Creaza ti povestea

26 august 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Tocmai ce ai acceptat sa iti incepi un nou drum. Ai acceptat ca de acum inainte sa nu mai fii singura in calatoria vietii, ci sa ai un partener alaturi. Momentul asteptat intreaga viata de fiecare fata, a venit. Ai visat la asta ani in sir, dar acum visul a devenit realitate. Totusi, te simti ca si cum ai trai intr-un vis si nu ai vrea sa te trezeasca cineva.

Vrei ca totul sa fie imortalizat pana in momentul nuntii, ca o garantie a realitatii. Astfel te decizi sa faci sedinte foto Pitesti alaturi de printul tau in armura si pe cal alb. Te compari cu printesele din povestile pe care le auzeai cand erai mica si vrei sa iti scrii propria poveste incat apelezi la un fotograf profesionist a carui munca ai putut sa o vezi pe site-ul http://fotostoian.ro . Ai rasfoit prin albumele intreprinse de acesta si te-ai gaandit ca el este tot ceea ce ai nevoie. Ti-ai gasit scriitorul care este pregatit sa te faca personajul principal.

Dar nu vrei ca lucrurile sa se termine aici. Cum printesele aveau parte de un bal la palatul persoanei iubite, asa iti doresti sa ai si tu : o nunta ca in povesti. Si cum povestea ta nu ar avea acea finalizare, “au trait fericiti pana la adanci batraneti”, fara a-ti scrie ultimul capitol, tot la el apelezi facand foto nunta Ploiesti.

Povestea ta nu o sa se termine aici, dar ti-ai scris in imagini momentele cele mai importante din viata ta apeland la persoanele potrivite.

Sursa: http://comunicatepresa.biz/creaza-ti-povestea/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram