Anunt pentru gospodine

26 august 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Dragi gospodine din lumea larga!

Avem vesti minunate pentru toate gospodinele! Cand spunem toate ,ne referim la gospodinele mai tinere, dornice de munca,de afirmare, pregatite sa-si impresioneze nu doar sotul ci si … soacra! Acele gospodine proaspete, gata in orice moment al zilei, chiar si al noptii sa se apuce de curatenie. Lor si nu numai , le recomandam sa acceseze site-tul http://doidoi.ro unde vor gasi produse profesionale curatenie.

Ne adresam de asemenea si gospodinelor mai…cu experienta,carora le-a cam pierit entuziasmul, au obosit in anii multi in care si-au ingrijit sotul si…soacra. Acele gospodine care ar mai face cate ceva dar nu prea mai au putere; si lor le recomandam acelasi site http://doidoi.ro , unde vor gasi rulou prosop profesional care cu sigutanta le va ajuta in a da stralucire casei.

A mai ramas o categorie de gospodine, intre cele doua varste,cele blazate,carora nu prea le mai pasa de cat de bine isi ingrijesc sotul si chiar…soacra! Acele gospodine care nu mai tresar cand aud soneria,care dorm bine noaptea si ziua cateodata ,le recomandam acelasi site http://doidoi.ro ,unde vor gasi saci menajeri 240 l, incapatori,pentru a arunca tot ce le deranjeaza ; sau daca au nevoie de mai mult spatiu pot achizitiona cosuri de gunoi sau chiar pubele de gunoi.

Sa nu uitam nici gospodinele ultra moderne ,care cu o mana mesteca mancarea iar in cealalta au telefonul si converseaza cu sotul pe net, iar de soacra nu prea au timp…lor le spunem simplu: accesati acelasi site si veti gasi de toate: hartie igienica profesionala, pastile pisoar, folie aluminiu 150 m, prosoape pliate ZZ ,si multe altele ,toate produse de calitate,care ne usureaza munca si nu mai fac din curatenie o corvoada.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram