OTP ANTREPRENOR A ATRAS ÎN PRIMELE 6 LUNI DE LA LANSARE PESTE 10 000 DE TINERI INTERESAŢI SĂ ÎŞI DESCHIDĂ O

24 august 2015

“OTP Antreprenor este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de OTP Consulting în ultimii ani,care a generat şi avem încredere că va continua să genereze efecte positive pe termen lung ,atât la nivelul grupului ţintă,cât şi al comunitătilor economice din cele două regiuni de dezvoltare ,Bucureşti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia.Serviciile integrate de consultanţă pe care le oferim susţin dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare formării antreprenorilor de success,un vector important de creştere econimică”, a declarant Agoston Olti CEO OTP Consulting Romania.
In urma concursului de idei de afaceri,lansat în cadrul proiectului OTP Antreprenor ,au fost desemnate căştigatoare 40 de idei de afaceri din domenii precum IT,media şi publicitate,design si arhitectură,un comerţ,turism,industrii creative sau alte activităţi recreative si distractive.

Cei 40 de antreprenori câştigători ai concursului provin din judeţele Gorj (2), Mehedinţi (2), Vâlcea (2), Olt (4), Dolj (6), Ilfov (3) şi Bucureşti (21).Aceştia sunt în proporţie de 50% studenţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. De asemenea, 18 din cele 40 de proiecte aparţin segmentului de antreprenoriat feminin.
Toţi câştigătorii vor avea la dispoziţie câte 10.000 de euro, fonduri nerambursabile, cu care în perioada următoare îşi vor înfiinţa şi operaţionaliza noile firme (start-up-uri).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram