Ce pregatesti pentru masa atunci cand ai invitati surpriza?

20 august 2015

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa venim seara de la serviciu si sa ne lungim pe canapea, cu gandul sa comandam ceva rapid de mancare, pentru ca nimeni nu are chef de gatit feluri elaborate. Dar ce te faci atunci cand iti vin prietenii intr-o vizita surpriza? Nu trebuie sa intri in panica, pentru ca au venit pregatiti cu merinde proaspete si savuroase. Ei au fost la cumparaturi, dar e randul tau sa gatesti cina. In primul rand, pregatesti rapid un aperitiv cu salam crud-uscat, cat sa ii tii ocupati pana vine felul principal. Pe cate o felie de paine proaspata sau crocanta, dupa gust, asezi cateva felii de salam, alaturi de o frunza de salata si cateva felii de rosii sau ardei si vei vedea cum toti din camera sunt redusi la tacere. Si nu pentru ca nu mai au ce povesti, ci pentru ca nu vor sa intrerupa momentul plin de savoare.
Cat timp ciuguliti aperitivul, felul principal este aproape gata! Mai spune cineva o poveste amuzanta de la birou, se mai plange cineva de traficul din oras si nici nu va dati seama cand cina este pregatita. Asta pentru ca in astfel de situatii, produsele semipreparate de la Agricola sunt partenerii vostri de nadejde. Tot ce trebuie sa faci este sa le scoti din cutie si sa le pui la cuptor. Dupa ce le scoti din cuptor, mai ai doar un pas de facut: ornarea farfuriilor. Aseaza produsele semipreparate in farfuriile pentru musafiri si orneaza farfuriile cu legume proaspete sau alte alimente precum orez, paste sau, pentru cei mai indrazneti, chiar fructe. Chiar daca ideea a fost ca prietenii tai sa te surprinda pe tine, cand vor vedea ce masa creativa si apetisanta ai pregatit, ei vor fi cei surprinsi.
Acum va puteti aseza cu totii in jurul mesei si puteti incepe sa povestiti vrute si nevrute, in timp ce savurati cina alaturi de un pahar cu vin. Asa vizite surprize sa iti tot faca prietenii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram