Un desert racoritor? Iata ce idei are Tefal Masterchef Gourmet

18 august 2015

Pentru gustari sanatoase si rapide, robotul de bucatarie de la Tefal dispune de accesoriile ideale pentru ca tu sa le oferi celor dragi necesarul de substante nutritive: blenderul cu o capacitate de 1,5 l pregateste bauturi delicioase si racoritoare, iar cu ajutorul razatoarei cu 4 conuri poti razui sau felia perfect cruditatile pentru salate fresh si sanatoase.
Pentru ca este sezonul fructelor de padure, Masterchef Gourmet iti indulceste invitatii cu un desert racoritor, potrivit sezonului: Tarta delicioasa de afine.
Ingrediente:
1 kg afine
150 gr zahar
2 linguri amidon de porumb
350 gr faina
100 gr zahar pudra
100 gr unt
1 ou
1 galbenus
sare
Mod de preparare:
Introducem in bolul robotului de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet, faina, sarea si zaharul pudra. Adaugam untul, oul intreg si galbenusul si amestecam cu ajutorul mixerului pana cand aceasta compozitie capata un aspect nisipos si incep sa se formeze bulgarasi. Strangem aluatul sub forma unei mingii, pe care o introducem in frigider timp de o ora. Dupa acest interval, intindem aluatul in forma de copt in care urmeaza sa pregatim desertul si il dam iar la rece. Intre timp, adaugam in bolul Masterchef Gourmet afinele cu zaharul si cele 2 linguri de amidon de porumb si amestecam cu ajutorul telului pana se formeaza o compozitie omogena. Aluatul se va introduce la cuptor timp de 15 min., nu inainte de a aseza deasupra lui o foaie de copt peste care vom pune o mica greutate – boabe de fasole, naut etc. Dupa acest interval, scoatem aluatul de la cuptor, peste care asezam afinele pregatite. Tarta se introduce din nou la cuptor pentru 30-35 min, apoi se lasa sa se raceasca pentru a putea fi servita alaturi de cei dragi.
Profita de zilele de vara si lasa deserturile si produsele de patiserie pe mana lui Masterchef Gourmet!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram