Diagnoza Auto Opel

18 august 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Site-ul http://www.autodiagnoze.ro/ include, printre altele, și servicii de diagnoza auto multimarca computerizată pentru orice model de Opel, Skoda, Audi, Seat, Volkswagen, Ford, BMW, Mazda, Land Rover, Saab, Peugeut, Toyota, Honda, IVECO, Jaguar, Renault/Dacia, Mercedes etc. Diagnoza este completă pentru toate mărcile și modelele la toate calculatoarele din dotarea automobilelor (motor, airbag, ABS, climatizare, calculator confort, calculator lumini, senzori parcare etc.). În funcție de automobil, în acest caz diagnoza auto Opel, există setări speciale ale luminilor, geamurilor, trapei, portbagajului, închiderii centralizate, iar acestea pot fi modificate în funcție de preferințele posesorului. Se realizează activări diverse – funcții și codări pentru automobilele din gama Opel. Diagnosticare și ștergere martor airbag aprins în bord – când acest martor stă aprins, chiar dacă instalația de airbaguri a automobilului nu are niciun defect, ci doar o eroare rămasă stocată, în caz de accident nu se declanșează niciun airbag. O problemă comună întâlnită la majoritatea mărcilor de autoturisme este contactul imperfect al mufelor de sub scaunele din față, care de cele mai multe ori aprinde martorul de airbag. Pentru marca Opel, cel mai utilizat și promovat produs este acesta: Interfață, Tester, Diagnoză Opel Op-com CANBUS V1.39 Română și Engleză, V1.45 Engleză, la prețul de 150 RON, dar în acest moment este la promoție cu prețul de achiziție de doar 110 RON.

Pachetul cuprinde următoarele elemente:
Interfața OP-COM ultima versiune 100820B;
Cablu USB;
CD cu softul;
Instrucțiuni de instalare.

Se pot face comenzi inclusiv telefonic, între orele 9.00 a.m. și 6 p.m. în cursul săptămânii și între 9.00 a.m. și 12 p.m. sâmbăta. Vă așteptăm cu nerăbdare în scopul încheierii unei colaborări fructuoase.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram