Curs de cosmetica in Constanta organizat salonul de infrumusetare Delia Juja

12 august 2015
Autor:
AUTHORITY

Pregatirea la acest curs de cosmetica in Constanta organizat de salonul de infrumusetare Delia Juja confera oportunitati de cariera din ce in ce mai tentante in contextul unei cereri ascendente pentru intretinerea tenului inclusiv prin proceduri estetice nonchirurgicale. Programele de curs de cosmetica in Constanta sunt mai comode, mai flexibile si mai attractive ca oricand, asadar iata ce ar trebui sa stiri daca v-ati decis asupra unei evolutii profesionale in domeniul frumusetii:

Spre deosebire de alte arii din domeniul serviciilor de infrumusetare, cursurile de cosmetica ofera o deschidere mult mai ampla cu oportunitati superioare de angajare in segmentele lifestyle, leisure sau SPA in Constanta si nu numai.
Pregatirea din cadrul cursului de cosmetica din Constanta urmeaza ca program de studio notiuni elementare din aria dermatologiei, principalele conditii ce afecteaza structura, eleasticitatea si vigoarea pielii si procedurle de curatare, ingrijire si tratare a pielii.

Initierea in domeniul cosmeticii prin intermediul unui curs urmat la Constanta asigura atat o deprindere a actiunii principalelor formule precum si reactia organica a pielii la acesti stimuli, cat si operarea aparaturii utilizate pentru aceste procedure.
Nu in ultimul rand, pregatirea in cadrul unui curs de cosmetica poate conferi notiuni elementare pentru conceperea programelor de tratamente de intretinere a pielii.

Ca specializari de nisa deosebit de populare ce pot deriva din pregatirea conferita de un curs de cosmetics urmat la Constanta se numara totodata si cele de masaj facial sau stilizare sprancene.

Absolvirea unui curs de cosmetica in cadrul Academiei Delia Juja din Constanta poate fi completata pentru noi perspective intr-o cariera in industria frumusetii si a wellness-ului de o pregatire in estetica, make-up, arta tatuajelor semipermanente sau interventii de infrumusetare nonchirurgicale. Deosebit de important este faptul ca un curs de cosmetica efectuat la Constanta ofera o deschidere inclusiv spre servicii de infrumusetare din domeniile hospitality sau al transportului pe vase de croaziera.

Cursul de cosmetica organizat de Academia Delia Juja din Constanta sunt avizate de catre Ministerul Educatiei Nationale si recunoscute la nivelul Uniunii Europene, atestarea aptitudinilor avand loc in urma unui examen.

Durata unui curs de cosmetica in cadrul Academiei Delia Juja din Constanta este de trei luni, taxa de scolarizare fiind de 1400 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram