S a finalizat a treia serie de comunicare în limba engleza prin proiectul „ȘANSA mea în ȚARA mea“

10 august 2015

Asociația Pro Factum Alba Iulia anunță finalizarea ultimei serii din cele trei ale programului de inițiere Comunicare în limba engleză, prevăzut în cadrul proiectului „ȘANSA mea în ȚARA mea“. Proiectul este derulat în parteneriat cu XEROM SERVICE S.R.L. din Alba Iulia, în calitate de beneficiar, și cu S.C. 3 ART S.R.L. din Baia Mare, în calitate de Partener 1. Cursul, cu o durată de 60 de ore, a fost susținut în Alba Iulia în perioada 13.07.2015 – 31.07.2015 pentru o grupă formată din 22 de participanți.

Promovabilitate de 100%

Cursanții au provenit din rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, șomerilor și a persoanelor inactive și au fost selectați în urma unor sesiuni de informare și consiliere, individuale sau de grup. Aceștia au susținut în data de 06.08.2015 un examen de absolvire pe care l-au promovat în proporție de 100%. Ca urmare, vor obține certificate recunoscute pe piața muncii, în plan național și în statele Uniunii Europene.

Prin același proiect „ȘANSA mea în ȚARA mea“, Asociația Pro Factum Alba Iulia este responsabilă de derularea a încă unui program de formare profesională, de asemenea gratuit pentru aceleași categorii de grup țintă enunțate mai sus. Acest program vizează specializarea în competențe antreprenoriale. Ultima grupă de curs a acestui program va fi demarată în perioada următoare.

Proiectul „ŞANSA mea în ŢARA mea” are drept scop combaterea șomajului și creșterea ratei de ocupare pe piața muncii din cele două regiuni de implementare. Este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”, Axa prioritară: 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție: 5.1. „Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram