S a finalizat primul curs de specializare „Agent vânzari” prin proiectul „MACRO – Masuri active destinate creșterii ratei de ocupare”

7 august 2015

Asociația Pro Factum Alba Iulia a organizat în perioada 13.07.2015 – 31.07.2015 prima grupă de specializare „Agent vânzări” prin proiectul „MACRO – Măsuri active destinate creșterii ratei de ocupare”. Cursul, cu o durată de 60 de ore, a fost susținut în orașul Zlatna, județul Alba, pentru o prima grupă formată din persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri de lungă durată, șomeri peste 45 de ani și șomeri tineri de lungă durată.

În urma examenului susținut în data de 05.08.2015, cei 25 de participanți la cursul de specializare „Agent vânzări” vor primi certificate de absolvire, însoțite de suplimente descriptive, recunoscute pe piața internă a muncii și în statele Uniunii Europene.

Prin intermediul proiectului „MACRO – Măsuri active destinate creșterii ratei de ocupare” sunt furnizate gratuit grupului țintă din cele trei regiuni de implementare - Centru, Nord Vest și Sud Muntenia (județele Alba, Maramureș și Dâmbovița) - și alte programe de formare profesională. Astfel, persoanele care din punct de vedere al studiilor și al situației ocupaționale se încadrează în cerințele pentru a urma aceste cursuri, pot opta pentru: cursuri de inițiere în meseriile de Contabil, Cofetar și Sudor.

Proiectul „MACRO – Măsuri active destinate creșterii ratei de ocupare” este derulat de Asociația Pro Factum Alba Iulia, în parteneriat cu S.C. 3 ART S.R.L. Baia Mare și S.C. GE-COST 2001 S.R.L. București. Proiectul a demarat în data de 25 februarie 2015, are o perioadă de implementare de 10 luni și este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”, Axa prioritară 5 – „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție: 5.1. „Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram