Amro Grup a echipat Pensiunea Nuferilor cu un sistem de amplificare

7 august 2015

Instalatia de sunet poate fi usor controlata pe fiecare din cele 5 zone, datorita atenuatoarelor de sunet locale (TRV30B). Pentru ca muzica se difuzeaza de la un PC, s-a folosit si o interfata USB, RCA, pentru o auditie excelenta.

Locatia este de vis, o mini-Delta pentru necunoscatori, in zona Lacului Snagov, comuna Ciofliceni, Ilfov. Va recomandam sa o vizitati pentru o vacanta in care sa va bucurati atat de miscare, prin activitati activitati sportive, plimbari romantice seara prin padure sau pe lac, cat si prin relaxare, la un peste la gratar si o bautura racoritoare. Vrem sa va facem si mai curiosi si va spunem ca Lacul Snagov este putinele lacuri din EUROPA unde cresc nuferi albi,galbeni si imperiali.

Pentru cei care vor sa stie cat costa o instalatie sonorizare completa pentru o pensiune: pana in 3000 ron, cu tvs inclus. Pentru mai multe detalii si oferte concrete, contactati acum Amro Grup.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram