Costul unui avion

3 august 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cumpararea unui avion poate fi cu siguranta la preturi accesibile, insa nu toata lumea isi poate permite. Trebuie sa va analizati foarte bine situatia financiara inainte de a inainta in achizitionarea unui avion.

Costurile pentru proprietarii unei aeronave au mai multe fete si pot parea complexe la inceput, insa daca faceti o cercetare a pietei si va pregatiti, s-ar putea sa nu mai fie atat de coplesitoare si sa fie mai accesibile decat atunci cand v-ati gandit initial.

Exista o regula de gandire care spune ca daca va permiteti o masina, atunci va puteti permite si un avion. Ei bine, acest lucru poate fi adevarat, insa situatia financiara a fiecaruia este putin diferita. Regula generala este ca daca va permiteti o masina, o barca si o casa de vacanta, atunci sunt sanse sa va puteti permite si un avion

Analogia cu masina vine de la un calcul facut pentru un avion ultrausor sau un avion usor sport, ale caror preturi sunt destul de decente.

Costurile de operare ale unei aeronave pot fi impartite in costuri fixe si costuri variabile. Costurile fixe sunt acelea care nu se schimba, cum ar fi valoarea creditului, asigurarea sau inchirierea hangarului. Costurile variabile include costurile de combustibil, de ulei sau de intretinere.

Cand veti determina daca va puteti permite un avion, trebuie sa luati in considerare si aceste costuri. Alaturi de cei la www.modernwings.com, care vand avion ultrausor, puteti sa faceti un plan de cheltuieli si va pot consilia in privinta aeronavei perfecte pentru bugetul dumneavoastra.

Sursa: http://articole.anuntpro.com/costul-unui-avion/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram