Ghid de intretinere pentru genti din piele naturala de la Gentuim

29 iulie 2015
Autor:
AUTHORITY

Lumea schimbatoare a modei ne aduce mereu idei noi, iar gentile isi schimba mereu forma si culoarea in conceptia designerilor. Daca veti cumpara o geanta de firma, va veti dori sa-i mentineti aspectul chic si textura deosebita pentru cat mai mult timp. Exista solutii speciale care va vor ajuta la curatarea si intretinerea modelului preferat.

Impreuna cu specialistii platformei de accesorii, am conceput un ghid de intretinere pentru gentile din piele, astfel incat acestea sa reziste cat mai multa vreme. In continuare, vom afla ce ne recomanda Gentuim pentru o intretinere corespunzatoare a produselor din categoria gentilor din piele naturala care este una dintre cele mai vizitate sectiuni din site-ul de genti de dama. Daca poseta dumneavoastra este de firma, aveti un motiv in plus pentru a avea grija de aspectul ei. Desi flexibila si de o calitate deosebita, pielea naturala trebuie sa fie intretinuta cu grija.

Urmarirea instructiunilor de intretinere de pe eticheta gentii

Urmarirea instructiunilor etichetei unei genti este obligatorie inainte de a curata geanta, pentru a sti cum sa faceti acest lucru, spun specialistii acestei ample platforme. Astfel, pentru fiecare fel de material, este posibil sa avem nevoie de diverse materiale si substante cu care sa le putem curata. Astfel, va puteti asigura ca atat culorile, cat si textura gentii dumneavoastra vor rezista perfect trecerii timpului.

Folositi produse de calitate, speciale pentru curatarea materialului din care este conceputa geanta

Oferta de astfel de produse de curatare si ingrijire este cat se poate de variata. Incercati sa nu va zgarciti si alegeti produse de o buna calitate, care sa asigure o intretinere corespunzatoare acelui tip de piele. De asemenea, modelul dumneavoastra preferat nu va genera costuri prea mari in timp, pentru ca o poseta de acest gen se murdareste si se curata rar.
Specialistii site-ului va recomanda sa curatati gentile lunar, pentru o intretinere cat mai eficienta.

Pastrarea gentilor in sertare

Cand puneti gentile in sifonier, sertar, sau raft, faceti tot posibilul sa le umpleti cu materiale textile, pentru a evita deformari ale acestora. Fiind confectionate din piele naturala, exista pericolul ca intretinerea necorespunzatoare la depozitare, sa duca la formarea de cute inestetice pe material.

Acordati atentie intretinerii gentilor de pe site-ul de accesorii Gentuim

Modelele promovate aici apartin unor case de moda celebre si merita, prin urmare, sa fie intretinute cu o deosebita atentie. Incercati sa nu puneti inauntru produse ce pot pata, sau murdari captuseala. Interiorul unei genti  este la fel de important ca aspect ca si exteriorul, spun cei de la site-ul de accesorii Gentuim. Deci ingrijiti-l cu atentie, pentru a va asigura ca geanta dumneavoastra va rezista cat mai mult timp si isi va mentine textura si culoarea. Posetele comandate de pe acest site merita toata atentia, pentru ca aici veti gasi creatii superbe semnate Prada, Versace sau Armani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram