Noul Program Traininguri Specializate – Auditul Echipei Manageriale

24 iulie 2015

Ce se intampla in urma implementarii acestui program in compania dumneavoastra:

Echipa manageriala are ocazia sa vada cu ochii ei care ii sunt principalele deficiente si ce trebuie sa schimbe in activitatea si in comportamentul membrilor sai, pentru cresterea performantelor echipelor si a companiei.
Fiecare persoana din echipa va realiza unde si cum evita cooperarea sau isi manifesta lipsa de incredere.
Oamenii vor intelege natura si tipul conflictelor din echipa manageriala si din organizatie ca intreg.

Ce beneficii veti avea in urma implementarii programului in companie:

Veti putea sa corectati atitudinea sau comportamentul care nu aduce valoare echipei sau, mai rau, pagubeste echipa de energie si coerenta.

Puteti sa cresteti dramatic performanta echipei si sa vedeti cine si cum saboteaza echipa, astfel incat sa stiti ce masuri sa luati si in ce termen.

Sa va uimiti clientii prin coeziune, integritate si standarde morale ridicate.

Auditul echipei manageriale:

Se refera la evaluarea managerilor si a echipei in ansamblul ei din punct de vedere al modului in care opereaza si utilizeaza procesele de management;

Verifica si prezinta comportamentul lor si gradul de adecvare al acestora la situatia prezenta.

Modul in care are loc procesul este lejer si lipsit de o presiune mare pe manageri. Se apeleaza la exercitii si aplicarea lor in contexte date, urmarindu-se apoi executia acestora.

Participantii au ocazia sa vada pe viu cum impacteaza performanta lor, comportamentele si atitudinile manageriale, performanta organizatiei. Vor vedea care deficiente au un impact mai mare si care dintre ele au un impact mai mic.

In partea a II-a a programului vom aborda modalitatile de dezvoltare a echipei manageriale si cresterea performantelor acestora, iar acest lucru porneste de la deficientele constatate in prima parte si ofera modalitatile si tehnicile prin care aceste deficiente sau neajunsuri pot fi diminuate sau indreptate.

Pentru acest lucru vom apela la „Cele 5 disfunctii ale echipei” conform modelului lui Patrick Lencioni.

Cereti acum mai multe detalii scriind la [email protected], apelandu-ne la 0727.028.510 sau completand formularul de mai jos.

Cine vor fi consultantii dumneavoastra:

Catalin Ionescu – Trainer, Consultant Si Coach de peste 20 de ani, cu 15 ani de experienta in functii manageriale si de lider.

si

Alexandru Dinu – Trainer, Antreprenor si Specialist in strategii de dezvoltare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram