Fundatia JOYO Tabara gratuita la munte pentru 100 de copii defavorizati

23 iulie 2015

Fundatia JOYO organizeaza in perioada 24-30 iulie 2015 o tabara socio-educativa pentru 100 de copii, elevi la scoli de pe raza municipiului Bucuresti, aflati in risc de abandon scolar in statiunea Calimanesti-Caciulata, judetul Valcea.
Aceasta tabara este una dintre activitatile importante ale proiectului de prevenire a abandonului scolar “Scoala e de partea ta!”, proiect derulat si implementat de Fundatia JOYO in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Scopul proiectului este de a contribui la prevenirea esecului si abandonului scolar in randul elevilor defavorizati din Bucuresti. In cadrul workshop-urilor tinute in scoli, elevii au fost informati cu privire la cauzele, consecintele si efectele abandonului scolar.
Ajunsa la cea de-a 5-a editie, tabara ofera in fiecare an copiilor defavorizati posibilitatea de a petrece cateva zile in mijlocul naturii, de a participa la diferite activitati educative, de socializare si petrecere a timpului liber. Intre anii 2010-2014 600 de copii defavorizati au beneficiat de un loc gratuit in tabara in cadrul proiectului. In acest an, Fundatia JOYO ofera un loc gratuit in Tabara Cozia unui numar de 100 de copii in risc de abandon scolar, proveniti din familii defavorizate.
Adriana Constantinescu
Vicepresedinte-Director Executiv
email: [email protected]
telefon: 021/410 43 77

“FUNDATIA JOYO - Sprijin Socio-Educativ pentru copii, tineri si Familii in Dificultate” este o organizatie nonguvernamentala infiintata in anul 2002, acreditata ca furnizor de servicii sociale, care deruleaza proiecte socio-educative pentru copii, tineri si familii in dificultate, in vederea prevenirii abandonului fam ilial si scolar, al reintegrarii scolare, al integrarii/reintegrarii socio-profesionale. Fundatia ofera copiilor si tinerilor defavorizati îndrumarea pedagogica, consilierea psihologica si sociala, oportunitatile de socializare si suportul material de care ei au nevoie în vederea depasirii problemelor dificile cu care se confruntă si dezvoltarii abilitatilor necesare pentru a-si asigura un trai decent in viitor.”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram