Lectia de comunicare

16 iulie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cand intra copilul la gradinita sau la scoala, iti sunt prezentate tot felul de materiale didactice prescolari, care mai de care mai colorate, mai mari, mai mici, mai explicite de care va avea nevoie copilul tau pentru a invata sau de care se va folosi pedagogul in predarea lectiilor aparent complicate. Cele mai complicate insa, par lectiile de comunicare unde invatam ce este cratima, la ce o folosim, in ce contructii si de ce. „Intr-o”, „intr-un”, „ s-a”, „s-au”, „mi-au”, „ti-au”, vor ramane insa o enigma daca in timpul predarii vor lipsi materiale didactice ajutatoare.

Copii sunt receptivi la culori, la forme, la cuvinte noi, motiv pentru care trebuie sa le preintampinam curiozitatea cu materiale atragatoare. Plansele sunt destinate tuturor obiectelor si fiecarei lectii importante de matematica sau comunicare in limba romana, engleza sau orice alta limba pe care copii o invata de la varste fragede. Nici nu este de mirare ca este asa, mai ales ca acum sunt ca niste oglinzi a ceea ce se intampla in jurul lor. O lectie in plus acum, este o joaca pentru copii, dar este o lectie invatata pentru mai tarziu. Nu este nevoie sa faci rost de materiale didactice singur pentru ca nu le vei folosi acasa, scoala le va achizitiona pe toate din acelasi loc, de pe www.vladimedgroup.eu. Lectia de comunicare incepe acasa. Comunica-i copilului tau cat mai multe lucruri chiar daca ti se par prea simple, chiar daca i-au mai fost explicate de cateva ori, chiar daca aparent isi aduce aminte. Oamenii de succes au in spate parinti de succes!

Sursa: http://stiri.promovarefirme.com/lectia-de-comunicare/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram