CONTINUĂM DEMERSURILE DE ANGAJARE PERSONAL PE S E S RECAȘ SRL

15 iulie 2015

Societatea comercială nou înființată în localitatea Recaș, județul Timiș, S.E.S. RECAȘ SRL, este în continuare dornică să recruteze muncitori în construcții, atât calificați, cât și necalificați. S.E.S. RECAȘ SRL este specializată în domeniul construcțiilor civile și caută să angajeze persoane care să facă parte din grupul țintă. Mai exact, sunt vizați tineri în vârstă de peste 18 ani, care au părăsit sistemul social de protecție al copilului, femei și familii care au mai mult de doi copii, precum și persoane de etnie romă. Acestea sunt condițiile impuse de proiectul „CONSTRUIM ÎMPREUNĂ ÎNTREPRINDERI SOCIALE”, – ID 147653, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6. Ca urmare a acestui proiect au luat ființă 8 societăți comerciale printre care și S.E.S. RECAȘ SRL.
Mai multe informații referitoare la angajare vă pot fi oferite la numărul de telefon 0786 389 450 sau la adresa de mail: [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram