O casa ca in concediu

15 iulie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Ce ai zice dacă ai aduce acest decor și în casa ta cu ajutorul unui design interior unic și parcă ieșit din tipare? Dacă încă nu v-ați făcut rezervări pentru o vacanță la mare atunci mai aveți timp să vă faceți o programare la un expert în design interior.

Dacă vă întrebați ce mai este la modă în materie de design interior atunci trebuie să știți că dacă ați decis să adoptați un design interior mediteraneean atunci acesta încă mai ține prima pagină a trend-urilor.

Design-ul interior în stil mediteraneean respectă o paletă de culori formate în special din nuanțe de albastru și alb. De asemenea în afară de aceste două culori dominante, dacă sunteți o persoană care apreciază nuanțele mai calde puteți folosi în design-ul interior culori precum galben, oranj, roșu intens sau chiar verde. În general în cazul design-ului interior în stil mediteraneean predomină mai mult culoarea albastră împrumutată de la valurile înspumate ale mării.

Acest stil de design interior folosește elemente decorative realizate din materiale naturale. Vă mai amintiți de scoicile adunate în vacanța de anul trecut? Ei bine, puteți să le folosiți și pe acestea ca elemente decorative. Dacă sunteți în pană de inspirație atunci puteți să vă inspirați de pe internet și să creați elemente decorative handmade pentru a da un plus de originalitate întregului design interior.

Un alt element caracteristic acestui stil de design interior este acela că mobilierul utilizat este de mari dimensiuni și realizate din lemn de esență tare. Dacă ați primit vreodată de la părinți o masă sau un dulap în mărime destul de impresionantă atunci înseamnă că acum este timpul să o utilizați și să o puneți în valoare.
Desigur, nu trebuie să uităm nici de geamuri deoarece ele pun în valoare întregul design interior cu ajutorul luminii care pătrunde înăuntru. Puteți utiliza perdele și draperii din materiale ușoare și diafane. Dacă ați călătorit într-o țară mediteraneeană atunci cu siguranță vă puteți inspira și din design-ul interior care era acolo.

Cu toate că acest stil de design interior celebrează zilele de vară calde, vesele, pline de energie, rolul acestuia este defapt de a oferi răcoare și, chiar așa și e deoarece în general culorile mai reci păstrează foarte bine senzația de răcoare. De asemenea stilul acesta aerisit și relaxat pe care îl oferă acest design interior vine ca o gură de aer proaspăt în zilele toride din mediul urban.

Detalii pe www.logosidesigninterior.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram