Next Front Fronturi MDF sau cum sa obtii un design unic

14 iulie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Vrei sa tii pasul cu cele mai noi tendinte in materie de design interior. In cazul acesta, nu trebuie sa-ti lipseasca mobilierul din MDF. Este practic, rezistent la umiditate crescuta si poate sta la baza unor piese de mobilier unice, cu forme si profile in relief. Comparativ cu alte tipuri de materiale, MDF-ul se preteaza oricaror amenajari, fiind estetic si de bon ton.

Pentru fronturi MDF in gama completa si la preturi competitive, consulta oferta Next Front, producator si distribuitor de accesorii si componente pentru mobilier. Firma bucuresteana vine in sprijinul companiilor specializate in executia mobiliei la comanda si nu numai, cu o varietate de produse utile in materializarea oricarui proiect de acest gen.

Fronturile din MDF pot fi vopsite (cu sa fara maner in cant) si finisate in varianta lucioasa sau mata, cu grade de luciu cuprinse intre 10-98%. Sunt realizate dupa dimensiuni standard sau atipice si vopsite in orice culoare din paletarul RAL-NCS.

Indiferent de optiuni, Next Front iti garanteaza fronturi MDF de o calitate desavarsita, perfecte oricaror viziuni si oricaror proiecte de design, indiferent de complexitatea modelelor.

Fronturi MDF-Solutia nr.1 in materie de mobilier ultramodern si modele atipice

Exista doua tendinte extrem de populare in ceea ce priveste confectionarea mobilierului modern si functional, ideal mediilor arhitecturale din ce in ce mai diverse si dimamice. Vorbim despre PAL si MDF. Daca primul convinge printr-un pret mai mult decat accesibil, cel de-al doilea se remarca prin flexibilitate si usurinta de crea modele atipice de mobilier, perfecte chiar si medii cu umiditate crescuta.

PAL vs. MDF

La vremuri noi, materiale noi. Lemnul masiv este de domeniul trecutului, astazi cele mai apreciate piese de mobilier fiind confectionate fie din PAL fie din MDF.

PAL-ul (acronimul pentru ¨placi aglomerate din lemn¨) este unul dintre cele mai utilizate materiale din care este confectionata mobila moderna. PAL-ul are o greutate mai mica, costa mai putin si se prelucreaza mai usor. Marele dezavantaj al PAL-ului ramane umiditatea. Mai exact, un mobilier din PAL trebuie ferit de zonele cu umiditate crescuta.

MDF-ul vine sa raspunda cu succes tocmai acolo unde PAL-ul nu reuseste. MDF-ul este utilizat mai ales in spatii cum umiditate ridicata (ex.bucatarie, baie). In plus, MDF-ul ajuta o obtinerea de finisaje impecabile (prelucrare facila) si detalii de mare finete. Materialul permite confectionarea mobilierului curb, cu durata de viata ridicata si estetica de inalta clasa. MDF-ul este folosit cu preponderenta la fronturile de mobilier. Poate fi utilizat in cazul obtinerii de fronturi, cornise, lezene clasice prin frezare si finisarea lui dupa caz prin vopsire sau infoliere.

Next Front-Fronturi MDF in gama completa

Daca esti producator de mobila si doresti extinderea portofoliului cu modele noi, adaptate cerintelor actuale, Next Front iti pune la dispozitie tot ceea ce te intereseaza in materie de fronturi MDF si nu numai.

Oferta Next Front include fronturi MDF cu forma curbata si valori diferite in ceea ce priveste grosimea, respectiv o raza minima de curbare ce atinge 160mm. Poti opta pentru MDF vopsit cu maner in cant, MDF vopsit lucios, MDF curbat, MDF vopsit mat.

MDF-ul este sinonim cu eleganta, originalitatea si durabilitatea, oferind variatiuni de culoare si forma nelimitate. Pentru solutii complete in domeniu, echipa Next Front iti sta la dispozitie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram