Utile pentru viitorii soferi un catalog al scolilor de soferi si topuri auto

9 iulie 2015
Autor:
Content SEO

ODAT este un site dedicat pasionatilor de domeniul auto din toate categoriile, de la viitori soferi pana la soferi profesionisti. Inca de la lansare, echipa ODAT s-a dedicat dezvoltarii si imbunatatirii continue a site-ului cu informatii si sectiuni utile, informative, relevante si mereu reactualizate. Cu sectiunile de chestionare auto si cod rutier, site-ul a reusit sa devina rapid una dintre cele mai importante resurse de studiu online pentru pregatirea viitorilor soferi si continua sa se dezvolte adaugand un catalog complet al scolilor de soferi, impartit pe judete si o noua sectiune de topuri utile inclusiv pentru soferii cu experienta.

Catalogul scolilor de soferi pe ODAT

Catalogul scolilor de soferi de aici este un proiect ambitios care urmareste sa duca initiativele similare din mediul online un pas mai departe oferind o lista completa, mereu actualizata, ce contine doar informatii cu adevarat utile pentru doritorii de permis.

Scolile de soferi listate pe site contin o multitudine de informatii de actualitate si extrem de utile pentru viitorii soferi. Utilizatorii se pot folosi de formatul tip lista sortata in ordine alfabetica pentru a alege judetul de care sunt interesati si a descoperi cele mai bune scoli de soferi din zona in care se afla. Acest catalog este gandit pentru a largi spectrul de optiuni al celor care doresc sa obtina permisul de conducere inca de la prima incercare.

Scolile de soferi din catalogul ODAT sunt prezentate impreuna cu descrieri scurte si relevante, date de contact si alte detalii utile care pot ajuta doritorii de permis sa faca alegeri bine informate.

Topuri - o noua sectiune pentru toti soferii

ODAT nu este un site dedicat exclusiv viitorilor soferi, ci tuturor pasionatilor de domeniul auto indiferent de perioada de timp pentru care detin permisul. Sectiunea de topuri auto a fost dezvoltata ca raspuns la feedback-ul primit de la utilizatorii interesati de informatie tot mai diversa disponibila pe site. Aceasta directie de dezvoltare este una care urmareste sa atraga inclusiv soferii care cauta sa se relaxeze citind informatii interesante, redactate intr-un format usor de urmarit.

Topurile auto acopera o gama larga de subiecte care au in comun domeniul auto si aduna doar cele mai utile si interesante informatii pentru toate categoriile de soferi, de la sfaturi pentru soferii incepatori sau sfaturi pentru condusul in conditii speciale, la statistici la nivel judetean sau topuri relevante pentru siguranta rutiera.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram