Anvelope pe dimensiuni

2 iulie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Spune-mi ce masina ai ca sa iti spun ce anvelope iti trebuie. Daca ai carnet de conducere categoria B, este simplu, diferentele dintre anvelopele autoturismelor pe care poti sa le conduci nu sunt semnificative. Iti poti permite orice tip de anvelope noi sau cauciucuri automobile SH. Ti-ai putea permite aroganta de a alege unele colorate, dar cum oferta este limitata in acest sens, vei cumpara unele negre. Le gasesti de cumparat oriunde in oras sau in afara lui, la service, la spalatorie sau la vopsitoria de masini. Daca ai ramas in pana sau te-a prins iarna pe drum, aproape ca acest inconvenient nici nu mai poate fi considerat o problema. Atat de repede si simplu se poate rezolva. E ca si cum ai trece un inel de pe mana dreapta, pe mana stanga.

Ca sofer profesionist de utilaje agricole, pui problema astfel. Anvelopele pe care le cauti tu sunt de dimensiuni gigantice si le gasesti numai la furnizori de nisa. Fie ca esti in cautare de anvelope noi sau cauciucuri agricole second hand, ai nevoie de cineva care sa stie exact ce iti vinde. La tine nu merge cu ”lasa ma, ca merge-asa”. Tu ai termene limita de indeplinit si nu ai timp de stat in service pentru ca sezonul trece cat ai clipi. Pentru tine, anvelopele sunt la niste coliere scumpe. Ai o rochie eleganta – utilajul, dar ai nevoie de acel ceva sare sa ii dea sclipire – anvelopele. Astfel utilajul este pus in valoare la locul de munca. Si eu as fi atent la dimensiuni daca as fi in locul tau!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram