Cererea pentru apartamente cu 4 camere continua sa creasca in Bucuresti potrivit agentiei imobiliare Regatta

26 iunie 2015
Autor:
AUTHORITY

Deseori, deciziile pe care le luam ne influenteaza stilul de viata, rezultatele activitatii profesionale sau chiar confortul zilnic. Daca v-ati hotarat sa va alegeti un standard nou cu privire la locuinta pe care v-o doriti, aveti acum la dispozitie ofertele unei agentii bucurestene de top.

In cele ce urmeaza, ne vom concentra asupra apartamentelor spatioase promovate pe site-ul unei apreciate companii din capitala, care ne propune locuinte situate in zonele de maxim interes ale Bucurestiului.

Cererea pentru ofertele de apartamente cu 4 incaperi creste in Bucuresti, acestea fiind vandute catre familiile numeroase si societatile comerciale.
In continuare, va prezentam ce aspecte a observat agentia imobiliara Regatta care sa justifice aceasta crestere pentru piata de apartamente cu 4 camere de vanzare in Bucuresti si ce inseamna acest lucru pentru piata imobiliara. Apartamentele mai spatioase au atras dintotdeauna familiile numeroase, cu peste 2 copii, avand ca avantaj o suprafata generoasa, dar si o compartimentare necesara acestui tip de familii.

Bineinteles ca oferta site-ului cuprinde proprietati mult mai diversificate, astfel incat cuplurile sau familiile cu un singur copil sa poate cumpara locuinte confortabile cu 2 sau 3 incaperi. Compania beneficiaza de un portofoliu bogat, motiv pentru care putem avea incredere in alegerea pe care o vom face in urma colaborarii cu aceasta agentie de top.

In afara de familii, ofertele pentru aceasta categorie sunt cautate si de firmele care nu au nevoie de vad comercial, aici putand fi enumerate: cabinete de avocatura, birouri notariale si magazine online, principalul avantaj al alegerii apartamentelor de acest tip fiind pretul mult mai bun. Aceasta crestere a pietei este inregistrata de agentia imobiliara inca din anul 2013, categoria care cuprinde ofertele de apartamente de vanzare de pe site-ul companiei imobiliare Regatta fiind una dintre cele mai cautate sectiuni inca de pe atunci. In ceea ce priveste suprafata, aceasta variaza in functie de vechimea imobilului, astfel, cei care doresc locuinte aflate intr-un bloc vechi din Bucuresti gasesc suprafete intre 80 si 120 mp, in cazul ansamblurilor rezidentiale, apartamentele de 4 camere putand ajunge pana la 250 mp.

Spre exemplu, putem admira pe site-ul agentiei un superb apartament de 4 incaperi din Floreasca, prezentat la sectiunea vanzarilor - pretul acestui penthouse elegant este de 1100000 euro, iar facilitatile oferite includ incalzirea prin pardoseala si finisajele speciale cu marmura.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram