Praktiker Romania desemnat retailerul cu cele mai bune produse de gradinarit

17 iunie 2015

Studiul a analizat modul in care clientii romani evalueaza oferta pietei locale de retail, pe baza experientei personale. Astfel, rezultatele studiului arata ca Praktiker este considerat ca fiind retailerul ce ofera cele mai avantajoase produse din segmentul de amenajare si ingrijire a gradinii.

“Intr-o piata foarte competitiva, cum este cea pe care ne desfasuram activitatea, este foarte important pentru noi sa fim cotati ca avand cele mai bune produse de gradinarit, ca raport calitate-pret. Stim ca preferintele clientilor romani se indreapta catre lucrurile facute temeinic, de calitate, dar care sa se incadreze intr-un buget cat mai mic si facem eforturi mari sa selectam exact acele articole pe care clientul sa le aprecieze. Recunoasterea publica a interesului nostru pentru satisfacerea nevoilor clientilor ne bucura si ne confera in acelasi timp o mare responsabilitate, aceea de a mentine aceleasi standarde ridicate cu privire la produsele si serviciile pe care le oferim”, a declarat Michael Khran, Director General Praktiker Romania.

Oferta Praktiker pentru categoria gradina cuprinde peste 10.000 de produse: articole de sezon, mobilier de gradina, camping, masini si unelte de gradinarit, garduri si lemn de gradina, ingrasaminte si fertilizanti, plante de interior si exterior, ghivece, aparate de spalat cu presiune, etc.

Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 1,200 respondenti, persoane fizice si profesionisti din domeniul constructiilor, utilizatori de internet. Acestia au oferit raspunsuri la intrebari deschise, prin intermediul unui chestionar web, urmat de metoda Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness (CAWI - DEEPMA).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram