Praktiker a premiat creativitatea in cadrul concursului “DIY Practic”

17 iunie 2015

Finalistii concursului au pus in practica, in cadrul evenimentului, proiectele pentru care au fost selectati, avand la dispoziţie materiale in valoare de 300 RON, disponibile in magazinul Praktiker. Fiecare finalist a fost sprijinit in replicarea proiectului castigator de catre o echipa de sustinatori, formata din jurnalisti, bloggeri si alţi invitati la eveniment, reusind sa construiasca o atmosfera plina de buna dispozitie.
”A fost o placere sa fim parteneri cu Breslo si sa sustinem ideile inovatoare ale participantilor acestui concurs, care sunt de fapt si clienti ai magazinelor Praktiker. Concursul a oferit sansa punerii in practica a celor mai creative idei pentru casa, cu siguranta inspirationale pentru toti oamenii care simt nevoia unei schimbari in locuinţele lor sau care doresc pur si simplu sa realizeze ceva constructiv. Frumuseţea proiectelor de DIY consta in creativitate prin ideea in sine, uşurinţa in realizare si mai ales satisfacţia lucrului realizat cu propriile maini. Susţinem proiectele homemade si avem la dispozitie o varietate impresionanta de produse care sa faciliteze punerea in practica a celor mai indrazneţe idei pentru acasa”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
In cadrul concursului DIY Practic fiecare participant a avut dreptul la inscrierea a trei proiecte. Acestea au putut fi prezentate prin orice tehnica vizuala dorita de participanti si insotite de un text descriptiv al pasilor ce trebuiau executati pentru punerea in practica a ideii.
Cei 5 castigatori au cedat drepturile de utilizare a obiectelor pe care le-au creat in cadrul evenimentului catre Praktiker, pentru a fi expuse si promovate pe o perioada de pana la 1 luna in magazinele Praktiker.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram