Salonul Brams Studio din Bucuresti Mall s a redeschis

16 iunie 2015

Salonul Brams Studio s-a redeschis vineri, 12 iunie. In prima saptamana, clientii Bucuresti Mall care frecventeaza salonul vor fi intampinati cu discounturi de 20% la toate serviciile furnizate de acesta si cu promotii de tip 1+1 gratuit la anumite produse de revanzare. In plus, la orice serviciu de minimum 50 lei efectuat in salon, clientilor li se ofera o sedinta gratuita la solar.

Daca, anterior relocarii si renovarii, clientii fideli ai Brams Studio din Bucuresti Mall se bucurau de servicii de solar si de manichiura, de acum ei vor putea beneficia de o gama mai larga, de la coafor si frizerie pana la tratamente de infrumusetare, cosmetica, pedichiura, manichiura si solar.

Inca din 2006, Brams Studio se numara printre chiriasii primului centru comercial modern din Romania. Salonul, care a fost relocat, se afla la demisol, fata in fata cu magazinul Mega Image, si acopera o suprafata de 80 de metri patrati.

Redeschiderea salonului Brams Studio face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Bucuresti Mall.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram