Instalatii antiincediu

15 iunie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Ca parinti, stam mereu cu un pas in spatele copiilor nostri gata, gata sa ii prindem daca se vor impiedica, ca profesori, ne motivam elevii sa invete pentru a-i „feri” de neplacerea de a lua note mici, ca proprietari de animale de companie, mergem la doctorul veterinar pentru a-i feri de eventualii paraziti pe care ii pot contacta din mediul inconjurator, ca bucatari, ne uitam pe termenul de valabilitate al produselor pentru a pregati o mancare sanatoasa pentru noi si pentru cei din jur, ca medici, ne luam masuri de precautie pentru a nu fi viitorii purtatori ai bolilor pe care le tratam, ca proprietari de autoturism, facem revizia anuala a masinii intr-un mod cat se poate de constiincios, iar ca proprietari de afacere, ne instalam sisteme de stingere a incendiilor pentru a putea salva afacerea intr-o astfel se situatie limita.
De ce facem toate acestea? Cel mai potrivit cuvant pentru a defini conceptul este „ preventie”. Nu putem pleca din calea hazardului, a dezastrelor naturale: inundatii, avalanse, alunecari de teren sau uragane, dar putem sa ne fortificam casele, sa le facem o temelie mai serioasa si ne punem obloane la geamuri. Nu putem sa ne ferim de invazia animalelor salbatice in mediul urban, dar putem sa nu le mai distrugem habitatul lor natural. Nu putem sa ne montam afacerea intr-un glob de sticla pentru a minimiza riscurile de distrugere fizica a lor, dar putem monta instalatii antiincediu.
Ca parinte, ca medic, ca sofer, ca bucatar sau ca proprietar de afacere, alege sa fii in siguranta, sa previi mai mult si sa tratezi mai putin.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram