Agenția imobiliara Palace Estate deschide un nou sediu pe Șoseaua Nordului

9 iunie 2015

„De la începutul anului 2015, Palace Estate a adoptat un nou model de business, bazat exclusiv pe încurajarea performanţelor agenţilor noştri. Mai precis, agenţia susţine dezvoltarea antreprenorială a agenţilor săi prin crearea unui mediu favorabil acestora. Brokerii imobiliari nu mai sunt angajaţii noştri, ci parteneri de afaceri cu obiective extrem de bine setate şi un target personal foarte ambiţios” spune Yaniv Dahan, proprietarul Palace Estate.
Modelul de afaceri implementat de omul de afaceri a reuşit să strângă în jurul său o echipă de manageri din multiple domenii de activitate, experienţa ca agent imobiliar nefiind o condiţie pentru a deveni broker. „Căutăm oameni care au aptitudini de business, indiferent de domeniul în care activează. Aceste aptitudini se manifestă în realizarea unui plan de afaceri și într-o abordare inedită a domeniului imobiliar. Echipa Palace Estate este în acest moment formată din oameni care au părăsit alte domenii de activitate pentru oportunitatea de a crește individual într-un domeniu care le oferă oportunități pe măsura abilităților pe care le posedă” explică Corina Cherciu, sales manager în cadrul agenţiei.
Schimbarea de abordare în business a adus Palace Estate în ultimul an o creştere a numărului de proprietăţi pe care le deţine în portofoliu şi o dublare a echipei de vânzări. De la începutul anului până în prezent portofoliul agenţiei s-a diversificat prin introducerea de proprietăţi de tip conac, case recondiţionate din perioada interbelică dar şi prin semnarea unor contracte de exclusivitate cu dezvoltatori din zona de nord a Capitalei. În prezent, Palace Estate are peste 500 de proprietăţi la vânzare şi aproximativ 1500 pentru închiriere. Toate fac parte din segmentul premium şi de lux.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram