ECODIVISION RO promotii la sistemul de incalzire in pardoseala REHAU

4 iunie 2015

Odata cu debutul acestei veri, toti cei care si-au propus sa nu intre in vacanta si sa continuie lucrarile de constructie a locuintei, vor avea sansa alegerii unui partener de incredere care sa le aduca nivelul de calitate si confort in aria sitemelor de incalzire.

ECODIVISION - PRO TRADE IMPEX, este un partener autorizat pentru toate produsele REHAU, prezent pe piata din Romania din 2004 si ofera o gama variata de solutii pentru tot ce inseamna confort intr-o casa:

– Solutii moderne si economice pentru incalzire, racire si preparare apa calda menajera.
– Consultanta in crearea solutiilor tehnice de instalatii si optimizarea acestora in bugetul dumneavoastra cu cele mai mici costuri ulterioare de exploatare.
– Solutii complete (nu mai trebuie sa apelati la altcineva pentru absolut toate instalatiile din casa dumneavoastra).
– Proiectarea oricarui tip de instalatie dorita.
– Furnizarea echipamentelor la adresele indicate de dumneavoastra.
– Documentatie tehnica completa pentru toate produsele afisate in site.
– Produse de ultima generatie la cele mai bune preturi.
– Posibilitatea asigurarii montajului pentru oricare dintre produsele prezente pe site .
– Garantie si post garantie.
Daca alegerea unui partener in ceea ce priveste solutiile de incalzire in locuinta se dovedeste a fi una foarte dificila, incepand de acum puteti apela cu incredere la ECODIVISION, care impreuna cu dvs va proiecta un plan in concordanta perfecta cu necesarul de incalzire.

PRO TRADE IMPEX este o companie cu experienta in domeniu de peste 11 ani, care si-a inceput activitatea cu distributia de echipamente pentru incalzire, sanitare si ventilatie. Odata cu timpul, s-au specializat si pe alte domenii, insa cunostintele si devotamentul pentru astfel de sisteme, au adus in portofoliul serviciilor oferite si consultanta in alegerea solutiilor perfect adaptate nevoilor fiecarui client.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram