Reprezentanti ai Asociatiei Edulifelong in vizita de lucru in San Benedetto del Tronto

25 mai 2015

Proiectul Erasmus+, Blend-IT s-a nascut cu scopul de a împărtăși experiențe și cunoștințe între diferite țări ale acestui continent vechi , Europa. Este un proiect de învățare. Asociația Edulifelong a fost în fruntea inovației educaționale și nu a ezitat nicio secundă să inițieze această aventură minunată. Astfel, am conceput un proiect strategic Erasmus +, Blend-lt cu scoli din cinci țări: Portugalia, Austria, Belgia, Italia și Spania. Obiectivul central a fost grija pentru profesori, în încercarea de a obține rezultate cât mai bune cu elevii noștri într-un mod actualizat, prin utilizarea noilor tehnologii.

În perioada 2014-2016 câțiva elevi, dar și profesori vor avea norocul să călătorească și experimenteze un nou tip de predare/învățare Blended Learning.

În timpul săptămânii 4-8 mai 2015, 2 reprezentanți ai Asociației Edulifelong, alături de 18 elevi și 10 profesori din școlile partenere , au trăit o experiență pe care nu o vor uita, în Italia, într-un mic oraș San Benedetto del Tronto. Lecții interactive pe platforma Moodle, workshop-uri, excursii culturale, jocuri educative, schimburi educaționale și multe altele au fost printre elementele pe care profesorii și elevii le-au trăit alături de o experiență minunată. O experiență unică, care se va repeta anul viitor, deși în acest caz, gazdă va fi liceul din Anderlecht, Belgia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram