Ce termopane sa alegem in Bucuresti?

14 mai 2015
Autor:
AUTHORITY

Cum geamurile termopan au de luptat intr-un oras macar cu caldura crescuta, poluarea fonica si chiar raufacatori, nici Bucurestiul nu sta mai prejos. Am onspectat piata si v-am adus ce aspecte trebuie luate in considerare pentru alegerea termopanelor in Bucuresti, dincolo de buget si o izolatie termica si fonica performante:

Recomandarea echipei Modern Style este ca pentru locuintele din Bucuresti sa va indreptati spre termopane cu un numar superior de camere, cum ar fi cazul celor de 5 sau 6 ce prezinta un coeficient de transfer termic mai eficient decat cele de 3 sau 4, respectiv 1.2 – 1.3 W/m2K, in comparatie cu valori intre 1.5 si 1.7 W/m2K.

Conditiile meteo pe care le intalnim in Bucuresti sunt mai mult decat solicitante, asadar daca tot ne indreptam spre o investitie pe termen foarte lung, ar trebui sa profitam din plin de functiile introduse la geamurile termopane.
Spre exemplu, pentru locuintele din Bucuresti, geamurile termopane cu sticla 4 seasons, ce ofera o bariera impotriva radiatilor solare si impiedica efectul de sera pot fi o alegere inspirata.

Cum rationamentul unei investitii este rentabilitatea, geamurile termopane trebuie sa diminueze din facturile de energie, asadar pentru locuintele din Bucuresti fiind ideala tehnologia LOW E ce reduce cu pana la 75%, redirectionand-o către interior. Mai ales prin zonele din Bucuresti ce prezinta un aflux de trafic crescut, geamurile termopane LOW-E cu insertie de krypton pot reduce poluarea fonica la 50db.

Fiindca timpul petrecut in propria locuinta ar trebui sa fie unul relaxant, pentru Bucuresti alegeti totodata si geamurile termopane ce prezinta capacitatea de filtrare a radiatiilor solare.
De asemenea, verile din Bucuresti impun alegerea de geamuri termopane cu un sistem de aerisire controlată, mai precis cele ce prezinta un randament de circa 4 mc/h sau mai bun.

Evident, indiferent de zona in care spatiul este situat in Bucuresti, ne vom orienta spre geamuri termopane securizante, in acest sens oferta prezentand inovatii in tratarea sticlei de ar putea chiar sa asigure proprietati antiglont.

Iar fiind achizitia geamurilor termopane poate fi chiar o investitie pe termen foarte lung, recomandarea Modern Style este ca pentru locuintele si spatiile din Bucuresti sa va indreptati spre cele realizate din sticla securizate prin calire, acestea prezentand o anduranta superioara celei obtinute prin calire.

In final, performantele geamurilor termopane sunt influentate de tamplarie si in special de manopera, in acest sens, deservind pietei din Bucuresti si imprejurimi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram