Ce trebuie sa stim despre profile din tamplarie PVC Rehau?

11 mai 2015
Autor:
AUTHORITY

Modern Style spune ca profilele de tamplarie PVC Rehau sunt recunoscute pentru remarcabilele calitati termo si fonoiolatoare, dar cum confortul este supus unor anumiti parametric astfel incat sa ne bucuram pe deplin de el.

Dincolo de performante, se impune o cercetare a dimensiunilor, culorilor si cerintelor de intretinere a oricarui astfel de element introdus in locuinta noastra.

Am adunat pentru dvs informatiile de baza ca ar putea compune o scurta prezentare a tamplariei PVC Rehau, pentru a sti la ce s ava asteptati de la eficienta acestor profile:

In ceea ce priveste structurile de tamplarie PVC Modern Style pot sustine ferestre fixe, oscilante sau oscilobatante, asadar acestea se pot regasi in cat mai multe incaperi din locuinta noastra. Ca dimensiuni, profilele de tamplarie PVC Rehau prezinta ca standard latimea de 69mm pentru usi si 61 mm pentru ferestre. Cu toate acestea, gama de profile de tamplarie PVC Rehau urmeaza varii forme pentru posibilitatea personalizarii in functie de arhitectura exterioare.

O alta garantie a durabilitatii prin protectia la vant, foc si substante chimice, feroneria tamplariei PVC Rehau este realizata din armatura de otel zincat dar pentru mentinerea la cel mai inalt nivel al eficientei, este necesar ca executia sa urmeze planul peretilor. In acest sens, profilele din tamplarie PVC Rehau au fost proiectate cu o usoara inclinatie in exterior pentru a fi permisa scurgerea apei.

Performantele tamplariei PVC Rehau sunt maximizate de complexitatea feroneriei, aceasta sustinandu-i si manevrabilitatea si ergonomia, prin eventuale deschideri oscilobatante, spre exemplu.

Cum proprietatile tamplariei PVC sunt compromise de actiunea factorilor meteorologici mai ales in regiunile ce au ca particularitati schimbarile semnificative de temperatura de la noapte la zi, profile Rehau se impun prin cel mai mic coeficient de dilatare linear, riscul slabirii eficientei acestuia fiind minim.
Compozitia si proprietatile termoizolante ale tamplariei PVC Rehau nu permit formarea condensului.

Nu in ultimul rand, profilele de tamplarie PVC Rehau se disting printr-o paleta cromatica variata, tonurile propuse armonizandu-se atat cu elementele de fatada, cat si cu arhitectura si designul interioarelor. Ca un alt avantaj al tamplariei PVC Rehau, aceasta nu se ingalbeneste in timp, putand fi lacuit si caserat.

Pentru ingrijirea tamplariei PVC Rehau puteti sa apelati cu incredere la apa calduta si detergent, substantele care ataca plasticul si cauciucul oferind o serie de riscuri in acest sens.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram