Vanzari apartamente in Bucuresti: Regatta vorbeste despre aceasta piata imobiliara

11 mai 2015
Autor:
AUTHORITY

Pentru a va ajuta sa gasiti apartamentul modern si elegant la care visati, va recomandam o agentie care pune accent pe segmentul locuintelor de lux din capitala. Indiferent de numarul camerelor, apartamentele promovate sunt printre cele mai cautate locuinte bucurestene.

In cele ce urmeaza, vom discuta despre unele dintre cele mai cautate tipuri de locuinte din Bucuresti. Clientii care isi doresc o locuinta eleganta opteaza pentru zonele rezidentiale, iar familiile cu mai mult de doi copii pun accent pe numarul camerelor unei locuinte. Dupa ani intregi de stagnare a pietei, intram in al doilea an de crestere a pietei vanzarilor de apartamente in Bucuresti Regatta vorbind despre o consolidare a cresterii in a doua parte a anului 2015. Daca vanzarea apartamentelor a inregistrat in 2014 o crestere de 15% in Bucuresti, aceasta crestere s-a mentinut si in prima jumatate a acestui an, specialistii agentiei imobiliare reusind sa creeze un profil al clientului interesat de vanzarile de locuinte cu 2, 3 si 4 camere:

Profilul clientului interesat de vanzarile de apartamente cu 2 camere din Bucuresti

Un apartament de acest gen nu este, in mod obligatoriu, o locuinta mai putin spatioasa. La aceasta sectiune vom intalni, adesea, proprietati imobiliare ce dispun de o suprafata generoasa. Camerele sunt amenajate astfel incat sa ofere un confort deosebit noilor proprietari, calitatea finisajelor fiind exceptionala. Vanzarile de apartamente cu 2 camere din Bucuresti realizate prin intermediul Regatta vizeaza, in principal, zonele centrale sau ultracentrale, cu acces usor la principalele mijloace de tranport. Clientii interesati de acest sector sunt, in general, persoane singure sau cupluri, in foarte putine cazuri fiind vorba de firme.

In ceea ce priveste tipul de imobil, cei care cauta apartamentele din aceasta categorie sunt interesati atat de un apartament intr-un bloc vechi, cat si de unul situat intr-un complex rezidential.

Ce solicita clientii interesati de vanzarea apartamentelor cu 3 si 4 camere din capitala

Avand avantajul unei suprafete mai mari, specialistii companiei Regatta spun ca profilul clientului interesat de apartamentele din acest segment este alcatuit din familii cu necesitati locative mai mari. In cazul firmelor, acestea sunt interesate de vanzarea apartamentelor cu 4 camere situate in pozitii cu vad si acces facil. Un apartament din zona Dorobanti-Floreasca, avand suprafata de 157 mp, este disponibil la pretul de 359000 euro. Acesta este genul de proprietati de care are nevoie o familie moderna, pentru a se bucura de acces usor catre cele mai importante puncte ale capitalei.

Foarte cautate sunt si apartamentele cu 3 incaperi din capitala, iar consultantii au selectat de pe piata imobiliara unele dintre cele mai bine plasate locuinte. In cazul pietei imobiliare de apartamente cu 3 camere agentia Regatta spune ca profilul clientului interesat de ele este in general o persoana fizica si mai putin o firma, acestia avand in general familii restranse (maxim un copil).

Acestea sunt doar o parte din ofertele prezentate pe pagina web a companiei. Tot aici veti descoperi o sectiune dedicata inchirierilor, alaturi de un departament ce vizeaza spatiile comerciale disponibile in capitala. Potrivit specialistilor companiei Regatta Imobiliare, firmele care au dorinta de a desfasura activitate comerciala se indreapta in special catre apartamentele disponibile la vanzare in zonele cu trafic intens auto si pietonal, acest fapt aducand un plus pentru marca.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram