Tendinte in piata de inchirieri spatii birouri remarcate de specialistii Regatta in 2015

8 mai 2015
Autor:
AUTHORITY

Una dintre cele mai "fine" segmente ale pietei imobiliare a manifestat in 2015 o tendinta speciala a cererii de inchirieri, in sensul cresterii numarului de intrari de noi companii in piata, spre deosebire de 2014, cand cele mai multe contracte de inchiriere de spatii destinate birourilor erau reprezentate de relocari.

In 2015, s-a mentinut tendinta de relocare a companiilor, acestea cautand inchirieri de spatii mai mari, in pozitii mai bune din Bucuresti, avand acum ocazia de a obtine pentru birourile lor facilitati superioare la preturi mai scazute. In ceea ce priveste inchirierile de spatii pentru birouri Regatta sustine ca preturile mici din aceasta piata, dar si cresterea economica a adus intrari noi in business-ul bucurestean, campioanele fiind companiile de software, clinicile medicale si call-center-urile.
Ca suprafata, spatiile cele mai inchiriate sunt cuprinse intre 500 si 1500 mp pentru companiile medii, corporatiile cautand sa inchirieze birouri ce depasesc suprafete de 2000 mp.

Daca in cazul companiilor mijlocii, acestea suntt interesate de zonele centrale si ultracentrale din Bucuresti: zona Unirii, Universitate, Romana, Piata Victoriei, corporatiile par sa doreasca zonele din nordul Bucurestiului, unde sunt deja dezvoltate cladiri care sa raspunda cerintelor acestora.
Un alt criteriu urmarit de companiile care cauta inchirierea unui birou in Bucuresti este pozitionarea acestuia, proximitatea fata de statiile de metrou constituind un avantaj datorita facilitarii accesului angajatilor la locul de munca.

Astfel, cu aceste tendinte imbucuratoare pentru piata inchirierilor din Bucuresti, compania concluzioneaza ca in sfarsit acest segment iese de sub "hatisul" crizei imobiliare si da semne de revenire in 2015. Cea mai variata gama de cladiri propuse spre inchiriere o gasiti la compania imobiliara Regatta, spatiile disponibile fiind situate in cele mai bune zone ale capitalei, la cele mai bune preturi! Sute de proprietati sunt afisate la aceasta categorie a paginii web si, dupa cum puteti vedea online, ofertele vizeaza zone precum Charles de Gaulle, Aviatorilor sau Piata Universitatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram