Recomandarile eGood pentru plita incorporbila

6 mai 2015
Autor:
AUTHORITY

Plita incorporabila reprezinta solutia de gatit a momentului, eleganta, eficienta, comoda dar tot ea isi si impune un set de reguli pentru o buna intretinere.
Alaturi de specialistii platformei am adunat principalele recomandari ale producatorilor de electrocasnice, astfel incat sa ne bucuram in siguranta de plitele incorporabile de pe e-Good si sa preparam cele mai imbietoare retete cu ajutorul lor. Inainte de toate, va trebui sa tinem cont de anumite specificatii referitoare pentru intreaga gama a plitelor electrocasnice.

In primul rand, plitele de acest gen necesita o ingrijire speciala si astfel, sub nicio forma nu le vom trata pe post de suport, nu ne vom sprijini de ele si nici nu vom arunca diversele vase cu lejeritatea cu care le tranteam pe ochiurile aragazului.

Intotdeauna pastrati suprafata de gatire uscata, aparatul fiind mai sensibil decat am putea crede cand vine vorba de lichide.

Nu doar plita trebuie sa ramana uscata, ci si fundul vaselor in care ne pregatim sa gatim, contactul cu o suprafata umeda putand cauza aburi sub presiune.

Nici macar cand plita a incins uleiul sau grasimile spre un pericol de incendiu, acestea nu vor fi stinse cu apa, ci vor fi acoprite cu un capac sau o farfurie, existand riscul exploziilor.

O simpla zgarietura pe suprafata plitelor vitroceramice este mai grava decat am banui, iar daca pe suprafata acestora remarcam ciobituri, recomandabil este sa le scoatem din functiune si sa le ducem in service, existand pericolul de electrocutare.

Fiindca dorim sa ne intretinem plitele asa cum trebuie, vom proceda astfel imediat pentru a evita lipirea resturilor.

Nu vom folosi pentru curatarea plitei solutiile nediluate de curatat vaselele manual sau la masina.

Plita incorporabila este sensibila la substante abrazive, cat evident si la perii sau bureti ce ar putea provoca zgarieturi, dar pentru curatarea ei, inclusiv in situatiile in care in timpul gatirii s-au varsat lichide pe suprafata, putem conta pe o razuitoare de geamuri.

Daca toate tehnologiile v-au convins si doriti strict acea plita incorporabila cat mai usor de curatat cu putinta, puteti conta pe modelele din sticla.
Iar daca va intrebati ce am putea face pentru ca aparatul sa consume inca si mai putin, tot eGood a cautat cateva ponturi:

Daca alegem vase mai mici in diametru decat sprafata de gatit, plitele pot consuma chiar si cu 50% mai mult.

Pentru plita noastra incorporabila, foarte potrivite sunt vasele cu un diametru egal sau chiar mai mare decat suprafata de gatire, recipiente cu o baza groasa si plana si o latime a peretilor de 3-5mm.

Daca vom gati fara a acoperi vasele cu un capac, plitele noastre va face eforturi inutile pentru prepararea mancarii, avand un consum crescut de patru ori. Nu doar alimentele vor fi mai sanatoase daca limitam adaosul de apa, dar si aparatul dumneavoastra va avea un consum redus. Site-ul de produse electrocasnice ieftine e-Good va ofera o gama larga de plite electrocasnice la super pret, de la cele mai mari brand-uri! Pentru a prepara cele mai delicioase feluri de mancare, aveti nevoie de plitele de calitate promovate prin intermediul platformei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram