Corina Ungureanu Paula Ivan si Florentina Opriș vor da startul celei de a 23 a ediții a Crosului Universitații din București cora

6 mai 2015

Longeviva competiție, organizată începând din 1992 de Universitatea din București, are ca obiectiv promovarea valorilor nobile ale sportului, încurajarea unui stil de viață sănătos și armonios și a unei atitudini competiționale. cora Lujerului Challenge vizează toate categoriile de vârstă, la nivel de amatori, și se adresează studenților de la Universitatea din București, dar și tuturor celor atrași de practicarea sportului de plăcere, de spiritul combativ și de cultivarea fair-play-ului.

Lungimea traseului este de aproximativ 3.800 m. Punctul de start va fi, ca în fiecare an, Piața Operei (Facultatea de Drept a Universității din
București), traseul continuând apoi pe Splaiul Independenței-Șoseaua Cotroceni - Bulevardul Iuliu Maniu, iar linia de finish se va afla în parcarea cora Lujerului.

Crosul are 6 niveluri de înscriere, adresate unor categorii cât mai largi de fani ai sportului: adolescenți între 12 și 18 ani, seniori între 19 și 41 de ani și veteranii de peste 42 de ani. Pe lângă acestea mai există 3 grupe speciale - a angajatilor Universității din Bucuresti, a studentilor Universității din București și a angajaților cora. Primele 3 câștigătoare și primii 3 câștigători de la fiecare categorie vor primi premii importante oferite de sponsorii com¬petiției. Premiile oferite pe parcursul întregului eveniment vor fi asigurate de cora, dar și de partenerii tradiționali ai proiectului.

Ca la fiecare ediție, doritorii se pot înscrie chiar în ziua competiției, pe baza actului de identitate, în curtea Facultății de Drept, în intervalul orar 7.30 -10.40h. Startul va fi dat de fosta campioană mondială și europeană la gimnastică Corina Ungureanu, fosta campioană olimpică la atletism Paula Ivan și de realizatoarea emisiunii “Sport, dietă și o vedetă” de la Prima TV Florentina Opriș.

“Susțin cu multă plăcere și convingere sportul universitar, chiar dacă recentul proiect Universiada 2021 (n.r. – candidatura României pentru organizarea Universiadei de Vară din 2012) nu a reușit. Cultivarea valorilor sportive îmbinată cu înțelegerea și susținerea acestora, precum și a cauzelor umanitare este o dovadă în sine de tinerețe, de entuziasm și de prețuire a vieții“, declară fosta sportivă Corina Ungureanu.

De asemenea, această ediție propune și o solidă componentă de implicare socială, prin donarea sumei de 1 leu pentru asociația M.A.M.E. Mai multe urne destinate strângerii de fonduri vor fi amplasate în zona de start, din perimetrul Facultății de Drept. Fondurile strânse sunt direcționate în totalitate către această asociație, pentru a sprijini lupta împotriva cancerului la copii.

Campania de comunicare a evenimentului are componentele online, offline, radio și OOH.

Despre cora:

cora România, parte a Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail. Grupul este prezent din 2003 pe piaţa din România prin intermediul a 12 hipermarket-uri, 4 in Bucuresti si 8 in tara. Filosofia cora este concentrată în jurul preţului şi a diversităţii ofertei comerciale, confortului la cumpărare, serviciilor şi mai ales atenţiei oferite clienţilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram