Ghid eGood pentru cuptoare incorporabile: instalarea si intretinerea

5 mai 2015
Autor:
AUTHORITY

O solutie mai eleganta, mai comoda si mai inteligenta pentru bucatariile noastre, alegerea unor cuptoare incorporabile impun la randul lor cateva cerinte pentru instalare, functionare optima si ingrijire pe care vi le vom prezenta in continuare:

V-am pregatit cateva ponturi pentru intretinerea corecta a cuptoarelor, astfel incat sa ne bucuram cat mai mult de retetele delicioase preparate gratie tehnologiei lor. Nu doar dimensiunile blatului sunt esentiale in alegerea modelului potrivit din oferta de cuptoare incorporabile a celor de la e-Good dupa cum vom vedea in cele ce urmeaza. Inainte de a ne indrepta spre oferta online, trebuie sa ne asiguram ca mobilierul in care va fi incadrat cuptorul este unul termorezistent, suportand o diferenta de min 75 de grade pe durata functionarii.

Producatorii acestui gen de cuptoare recomanda ca la instalarea acestora sa fie lasat liber un spatiu de 560x30mm care sa permita circulatia aerului in partea de jos a carcasei. Din acelasi rationament, intre partea superioara a cuptoarelor si marginea inferioara a blatului trebuie lasati 5mm. Verificati usurinta manevrarii rafturilor si sertarelor blatului o data ce ati introdus cuptorul incorporabil.

Cuptoarele incorporabile se supun procedurii de curatare doar dupa ce au fost scoase din priza si lasate sa se raceasca. Mare atentie, ele vor ramane incinse o perioada semnificativa dupa ce au fost oprite din functiune, asadar nu realizati aceasta procedura imediat si orice ar fi, nu uitati de accesorii de protectie, cum ar fi manusile.

Cand incepeti curatenia, nu uitati de solutiile utilizate, cea mai blanda actiune pentru interiorul unui cuptor prezentand-o laveta umeda cu o concentratie diluata pe baza de amoniac.

Nu uitati ca indiferent de material din care sunt realizate, cuptoarele de acest tip nu vor fi tratate cu solutii abrazive, ce pot cauza zgarieturi sau cu presiune, cum ar fi jeturile de aer sau abur.

Petele de grasime ce pot ramane in timpul prepararii mancarii pe marginea inferioara a cuptoarelor se curata cel mai bine cand sunt calde, nu fierbinti, fiind mult mai usoara inlaturarea lor daca acestea inca nu s-au uscat.

Bineinteles, functia de autocuratare cu piroliza regasita la cuptoarele incorporabile ne poate scuti de aceasta neplacere.

Functia grill prezenta la cuptoarele din aceasta gama se opereaza cu usa deschisa.

In situatia unui accident cu uleiul incins care a luat loc in cuptoarele incorporabile, nu actionati cu apa, existand riscul unei explozii, acesta putand fi innabusit cu lavete umede. Cat despre exteriorul cuptorului, acesta se poate curata cu usurinta cu apa si sapun. eGood va ofera electrocasnice la cele mai bune preturi, iar calitatea este pur si simplu exceptionala. Cu toate acestea, trebuie sa intretinem cum trebuie aceste aparate, pentru a le permite sa functioneze la parametrii lor optimi. Site-ul a pregatit, pentru acest sezon, o oferta variata de combine frigorifice si aparate de aer conditionat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram