Fito dermatocosmeticele bio Gamarde alege produsele ideale pentru tine

5 mai 2015

Aceste produse au o formula speciala pentru a raspunde nevoilor pieli. Dermocosmeticele, datorita substantelor active esentiale agreate de medicii dermatologi, previn, trateaza sau vindeca anumite imperfectiuni, fiind mult mai performante decat cosmeticele clasice. In plus, ele sunt hipoalergenice, noncomedogene si sunt testate dermatologic.
Termenul de noncomedogenic se refera la faptul ca utilizarea produsului pe termen lung nu va bloca porii si nu va favoriza aparitia comedoanelor sau, de exemplu, agravarea acneei .
In tratamentul medicamentos impotriva acneei se folosesc pentru refacerea hidratarii pielii, cu efect antiinflamator si antiseboreic.
Dermatocosmeticele sunt testate pentru a reduce si elimina potentialul de a da reactii alergice, de a irita ochii, de a dezvolta reactii de fotosensibilitate. Se stie ca multe produse cosmetice clasice contin parfum, ne irita pielea cand mergem la plaja sau ne lasa pete pigmentare pe zonele unde au fost aplicate!
Faptul ca dermatocosmeticele nu contin conservanti (parabeni), coloranti, parfumuri le face mai sigure din punctul de vedere al tolerantei de catre o piele sensibila.
Gamarde este singura linie de produse fito dermato-cosmetice bio care garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie. Laboratoarele Gamarde combina apa termala Gamarde les Baines – calmanta si purifianta cu incomparabilul ulei de argan – nutritiv si regenerant.
Ce sunt produsele fito dermatocosmeticele bio?
Produsele fito-dermato-cosmeticele bio sunt produse de ingrijire a pielii care combina intr-o formula unica principiile frumusetii si dermatologiei.Fito-dermatocosmeticele includ in aceasta combinatie ce-a de-a treia notiune : fitoterapia, adica utilizarea plantelor in scop terapeutic, in acest caz in scopul infrumusetarii si ingrijirii.
Gamarde, prima companie de produse fito-dermato-cosmetice bio, imbina cu succes inovatia specifica unei industrii dinamice cu traditia de prestigiu si eficacitate a apei termale Gamarde les Bains.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram