Cum alegi din gama de aragazuri eGood cel mai potrivit produs

3 mai 2015
Autor:
AUTHORITY

Aragazurile promovate in mediul virtual sunt prevazute cu functii moderne si apartin unor marci cunoscute precum Gorenje, Samus, Zanussi, Hansa sau Beko. Daca va doriti un model cu timer, functie WOK sau sistem de intrerupere automata, aveti acum la dispozitie o platforma specializata in domeniul electrocasnicelor de firma.

Inovatiile tehnologice nu au ocolit aragazurile, insa din toate mecanismele existente, o achizitie eficienta trebuie sa serveasca necesitatilor noastre pentru a alege cel mai potrivit produs. Daca vrei cateva ponturi utile in alegerea unor aragazuri de calitate pe platforma e-Good iti arata la ce trebuie sa fii atent: pentru o achizitie inteleapta, care sa nu afecteze bugetul mai mult decat este cazul, specialistii ne spun ca aragazurile se aleg in functie de cat timp ne dedicam prepararii mancarii.

Este bine sa tinem cont de componentele si metodele de preparare (coacere, prajire, etc) pe care le folosim, astfel incat daca nu suntem pasionati ai artei culinare si nu testam retete pretentioase si solicitante, s-ar putea ca anumite dotari nici macar sa nu apucam sa le utilizam.

Cei de la e-Good spun ca pretul unui aragaz este influentat de functii si de complexitatea mecanismelor de gatire. Cele mai ieftine aragazuri au ca principiu de functionare pregatirea conventionala a mancarii, fara sisteme inovatoare precum convectia sau dotari precum rotisorul.

In ceea ce priveste gama de aragazuri clasice, ce functioneaza in baza alimentarii cu gaz ofera un mai bun control asupra procesului de gatire, intensitatea flacarei putand fi verificata si adaptata reactiilor la caldura in timp ce plitele electrice si mecanismul pe convectie asigura o preparare uniforma a mancarii, fara aparitia neplacutelor situatii in care unele portiuni sunt prea rumenite iar altele prea crude.

Putem verifica stadiul in care se regasesc alimentele in plin proces de preparare gratie functiei de iluminare interioara a cuptorului, dotare standard pentru produsele din categoria de aragazuri moderne a celor de la e-Good.

Functia WOK regasita la modelele moderne de aragazuri permite incalzirea de doua ori mai rapida, fiind ideala pentru o alta eficientizare a timpului.

Sistemul de intrerupere automata a alimentarii reprezinta o functie deosebit de importanta pentru aragazele pe gaz, protejand gospodaria de eventuale accidente in cazul in care flacara se stinge.

Aprinderea electrica si functia timer raman unele dintre cele mai populare dotari ale aragazurilor, fiind ideale pentru o incalzire comoda dar in acelasi timp si sigura.

Verificati exact ce implica intretinerea aragazurilor si daca modelele care va tenteaza se curata usor, in acest sens cele din inox, desi atractive ca incadrare in spatiul bucatariei fiind foarte sensibile la pete. Nu in ultimul rand, specialistii a spun ca aragazurile trebuie sa se incadreze armonios in amenajarea bucatariei, atat din punct de vedere cromatic, cat si din cel al dimensiunilor, majoritatea modelelor avand o inaltime de 50cm, latimea standard de 60cm fiind modificata insa in functie de ochiuri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram