CONFERINŢA DE LANSARE A PROIECTULUI

29 aprilie 2015

Asociația Pro Factum Alba Iulia, beneficiar al proiectului „MACRO – Măsuri active destinate creșterii ratei de ocupare”, demarat în data de 25 februarie 2015, anunță:

CONFERINŢA DE LANSARE A PROIECTULUI

în data de 30 aprilie 2015, orele 11.00, în sala de conferințe din cadrul Complexului „Hotel Parc”, str. Primăverii, nr. 4, Alba Iulia, județul Alba.
Evenimentul de lansare a proiectului va reuni reprezentanți ai instituțiilor publice locale și regionale, ai ONG-urilor, experți și reprezentanți ai beneficiarului și partenerilor din proiect, mass media. Cu acest prilej vor fi diseminate activitățile proiectului, rezultatele scontate, rolul fiecărui partener, precum și experiența relevantă a acestora pentru implementarea în bune condiții a proiectului.
Proiectul „MACRO – Măsuri active destinate creșterii ratei de ocupare” se derulează pe o perioadă de zece luni printr-un parteneriat format din beneficiarul finanțării, Asociația Pro Factum Alba Iulia, cu S.C. GE-COST 2001 SRL București (partener 1) și S.C. 3 ART S.R.L Baia Mare (partener 2) în trei regiuni de dezvoltare: Centru, Sud Muntenia și Nord Vest. Prin acest demers se promovează ”îmbunătățirea capacității de adaptare la cerințele pieței muncii, prin furnizare de măsuri active de ocupare pentru 330 de persoane în căutarea unui loc de muncă și șomeri, cu domiciliul în mediul urban și rural” din regiunile amintite anterior.
Cei 330 de beneficiari ai activităților proiectului vor parcurge un set de servicii integrate care vizează: informarea și consilierea privind cariera, furnizarea de programe de formare profesională precum și medierea în vederea creșterii ratei de ocupare. Toate au drept scop combaterea șomajului și creșterea ratei de ocupare pe piața muncii.
Proiectul „MACRO – Măsuri active destinate creșterii ratei de ocupare”, cu un buget de 2.427.577,60 lei, este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investește în oameni!”, Axa prioritară: 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, „Domeniul major de intervenție: 5.1. Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare“.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram