Profile decorative personalizate pentru o casa frumoasa

22 aprilie 2015

Fatadele deja existente pot beneficia de o solutie foarte practica si eleganta: profilele decorative personalizate din polistiren CoArtCo. Aceste ornamente din polistiren au aparut datorita termosistemului, care nu mai permite montarea unor elemente grele pe suprafata lui. Profilele de exterior CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat A200, care este foarte rezistent si este cel mai indicat pentru fatade. Toate ornamentele de fatada sunt grunduite manual cu doua straturi de rasina grunjoasa. Acesta rasina minerala asigura durabilitate si un efect estetic natural, asemanator celor din trecut realizate din ciment, piatra sau ipsos.
Avantajul profilelor decorative CoArtCo este ca pot fi realizate pe comanda, in orice model, la orice dimensiune. Astfel orice dorinta in design poate fi realizata cu usurinta.
Casa nu mai este doar o cladire functionala, ea poate fi o carte dechisa cu povestea celor care locuiesc in ea. Fiecare geam poate spune o parte din poveste, iar usa de la intrare poate fi punctul culminant care sa capteze toata atentia, prin opulenta sau eleganta. Un basorelief poate incanta orice privitor cand ii descifreaza semnificatia. Un geam rotund te poate duce cu gandul la mare, pe cand o arcada te transpune intr-un castel.
Fiecare isi poate crea propria poveste care sa ii reprezinte. Recomandarea noastra este sa se apeleze la un arhitect sau designer de fatada pentru un efect vizual unitar. Stilul modern nu trebuie sa fie doar in linii drepte, poate fi plin de detalii florale, trafoare, basoreliefuri.
Unicitatea nu a fost niciodata mai accesibila decat acum.
Indrazneste si contureaza povestea ta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram