Oferta case si vile de vanzare din Pipera dintre cele mai mari cereri din segmentul rezidential

22 aprilie 2015
Autor:
AUTHORITY

In 2014, considerat anul de revenire a pietei imobiliare, specialistii au remarcat crestere de 10-15% a cererii pentru vilele disponibile la vanzare in Pipera, un trend continuat si in primul trimestru al lui 2015.

Clientii agentiei se incadreaza in categoria celor care apreciaza locuintele premium si cartierele Indiferent de contextul economic traversat de piata imobiliara, unul dintre cele mai populare segmente este cel al caselor si vilelor de vanzare din Pipera. Am incercat alaturi de specialistii companiei Regatta sa realizam o analiza a motivatiilor ce sustin cererea referitoare la locuintele din aceasta sectiune. Vilele afisate pe website-ul companiei sunt prevazute cu facilitati de ultima generatie, iar spatiile oferite sunt deosebit de confortabile.

Pretul unei locuinte de 5 camere cu suprafata de 250 mp poate ajunge la suma de 325000 euro, casa avand acces facil la zonele comerciale si la centrul orasului. Tot aici vom gasi, spre exemplu, o vila eleganta de 300 mp cu mansarda de tip open space, 3 dormitoare, 2 garaje, dressing, dining si terasa. Integrate in zona metropolitana a capitalei, vilele si casele destinate vanzarii prin Regatta sunt cladiri contemporane, care ofera facilitati de ultima generatie. Alaturi de amplasari precum Baneasa-Sisesti, Jandarmeriei, Privighetorilor, Pipera se mentine intre zonele emergente ale pietei rezidentiale, insa spre deosebire de aceste pozitionari indreprate in special asupra segmentului premium, se impune printr-o oferta versatila de case de vanzare disponibile la varii nivele de accesibilitate.

Proprietatile aflate la categoria vanzarilor pot fi constructii individuale sau pot fi integrate in ansambluri rezidentiale. Potrivit statisticilor companiei, cel mai frecvent zonele din nordul orasului atrag membrii comunitatii expat. Acestia se indrepta in special spre casele disponibile spre vanzare in ansambluri rezidentiale, Pipera fiind preferata de dezvoltatori pentru ridicarea proiectelor inspirate din mostenirea arhitecturala a varii culturi (engleza, mediteraneana, etc).

Ansamblurile rezidentiale includ o serie de facilitati care presupun la un nivel standard acces controlat, monitorizare si securitate. Membrii comunitatii expat, cat si persoanele ce realizeaza deplasari frecvente in afara orasului se indreapta spre locuintele din zonele rezidentiale si de nord, gratie conexiunii rapide spre cele doua aeroporturi.

Zona este preferata in confruntarea ofertei caselor destinate vanzarii gratie proximitatii fata de cel mai important centru business al Capitalei, perimetrul Barbu Vacarescu - Fabrica de Glucoza - Aviatiei.

Potrivit specialistilor in tranzactii imobiliare, familiile se indreapta spre aceste locuinte si ca urmare a amplasarii lor in proximitatea celor mai apreciate institutii private de invatamant gimnazial si liceal.

Bineinteles, atat apropierea de natura, cat si gradul redus de poluare recomanda casele aflate in Pipera. Oferta caselor destinate vanzarii din aceasta zona include proprietati ale caror preturi variaza de la 115 000 Euro la 1,5 milioane Euro. Daca va cautati o casa in cartierele de lux ale Bucurestiului, agentia Regatta Imobiliare este alegerea ideala. Cu sute de oferte de vile in Bucuresti si nordul orasului, aceasta este una dintre cele mai "aprovizionate" companii de profil. Aici veti gasi ocazii unice si oportunitatea de a investi in caminul ideal al familiei dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram