Comanda scaune auto copii si ofera i prichindelului tau siguranta de care area atata nevoie

22 aprilie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Copii cresc repede, important e sa creasca frumos. Ca si parinte doresti tot ce e mai bun pentru micutul tau inca din primele zile de viata. Pentru a-i oferi siguranta si protectia de care are nevoie, achizitioneaza scaune auto copii de cea mai buna calitate.

De unde pot sa cumpar scaune auto copii?

Compania Kreis Design a venit in ajutorul parintilor care doresc tot ce e mai bun pentru copiii lor, aflati in perioada de crestere. Articolele comercializate se adreseaza copiilor cu varste intre 0 si 12 ani. Dintre produsele distribuite fac parte: carucioare sport pentru copii, carucioare gemeni, carucioare 2 in 1, accesorii carucioare, scaune auto copii, scaune auto cu Isofix, parasolare auto, huse scaune auto copii, lampi de veghe, saltele, protectie saltea, lenjerii de pat, jucarii pentru patut, cutii depozitare jucarii, patuturi pliabile, patuturi din lemn, biberoane, suzete, scutece bumbac, ghiozdane copii, articole servit masa, jucarii muzicale, jucarii educative, jucarii plus, etc. Pentru a vedea intreaga oferta intra pe magazinul online kreisdesign.ro.

Compania comercializeaza produse ce apartin unor marci de renume international, dintre care amintim: Nania, ABC Design, Rotho-Baby Design, Wallaboo, si lista poate continua. Toate produsele se afla in conformitate cu normele legale aflate in vigoare. Kreis Design distribuie scaune auto pentru copii, la cele mai mici preturi.

Daca calatoresti mult si copilul trebuie sa te insoteasca, atunci trebuie sa ii asiguri confortul si siguranta de care are nevoie. Poti apela la scaune auto specifice varstei si greutatii micutului tau. De asemenea exista modele care se pot transforma in balansoare, sau in cosulete de transport.

Cumpara scaune auto copii pentru micutul tau!

Kreis Design comercializeaza scaune auto cu fixare in centura, scaune auto cu fixare Isofix, scaune auto seria Migo. Scaunele auto sunt sortate pe categorii in functie de greutatea micutului (0-13 kg, 9-18 kg, 9-36 kg, etc). In plus poti achizitiona si accesoriile aferente scaunelor auto.

Fiecare dintre aceste scaune auto copii beneficiaza de propriile specificatii. In functie de modelul ales pot beneficia de: hamuri cu ajustari pe inaltime, sezut ergonomic, curea centrala pentru fixarea hamurilor, mai multe trepte de reglare a sezutului, pernite speciale pentru umeri, cotiere captusite, anumite modele pot fi folosite ca si cosulete de transport manual, sau balansoare, etc. Poti alege culoarea si dimensiunea in functie de preferinte.

Utilizand un scaun auto copii, micutul tau te va insoti in siguranta! In plus scaunele auto sunt obligatorii, asa ca este bine sa achizitionezi un asemenea accesoriu daca nu vrei sa platesti amenzi usturatoare.

Daca esti interesat sa achizitionezi accesorii specifice varstei copilului tau, intra pe magazinul online kreisdesign.ro. Alege exact produsele de care ai nevoie si bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret. Fiecare produs are specificatii proprii astfel incat vei putea alege usor ceea ce te avantajeaza. Poti comanda online direct din magazin, sau poti comanda telefonic apeland la numarul 0745.108.857, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-17:00. Indiferent de metoda aleasa, comanda ta va fi expediata in cel mai scurt timp posibil. Comanda scaune auto copii si ofera-i prichindelului tau siguranta de care area atata nevoie.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram