DEICHMANN Comercializare Incaltaminte inregistreaza o crestere apreciabila a cifrei de afaceri in 2014

20 aprilie 2015

Comerciantul german de incaltaminte cu amanuntul este prezent pe piata din Romania din 2007. De asemenea, DEICHMANN Comercializare Incaltaminte a vandut in anul 2014 cu 230.000 de perechi de incaltaminte mai mult decat in 2013, atingand un total de 2,76 milioane de perechi.
Retelei de magazine i s-au adaugat alte patru noi puncte de comercializare, astfel ca la sfarsitul anului 2014, Deichmann avea 69 de magazine in Romania. „Piata din Romania continua sa creasca”, a declarat Daniel Popa, directorul DEICHMANN Comercializare Incaltaminte. „Ne bucuram mai ales ca prin investitiile noastre in aceste magazine am reusit sa cream noi locuri de munca si in acelasi timp sa ne consolidam pozitia de lider de piata in Romania”, a afimat in continuare Daniel Popa.
Moda primavara/vara 2015: Un stil lejer, elegant in tonuri deschise
Primele modele din colectia Deichmann de primavara/vara au ajuns intre timp in magazine, aducand astfel mai aproape sezonul cald. Moda la incaltaminte primavara/vara 2015 este confortabila, lejera, in culori dominate de tonuri pastel, deschise precum: Champagne, rozaliu, albastru deschis, menta, nud si bej. Cu toate acestea, asa cum ne-a obisnuit, negrul nu poate lipsi, iar ocazional apar si cateva tonuri puternice de fucsia si albastru. In ce priveste tipurile de incaltaminte, acestea vor fi comode si fara toc: sneakeri, care ocupa deja de mult timp un loc sigur in dulapul cu incaltaminte, pantofi cu siret si talpa plata, modele Slip-On si Slider. Stilul sportiv de altadata al sneakerilor a primit intre timp un „upgrade”, utilizandu-se acum materiale precum neoprenul si plasa ca elemente de decor. Culorile deschise sunt combinate ocazional cu nuante neon stralucitoare in albastru, rozaliu sau menta. Modelele Slip-On si pantofii cu siret din panza, denim sau piele, cu talpi foarte subtiri si plate emana sportivitate lejer-feminina. O senzatie veritabila de vara este data de talpile de espadrile – de asemenea usoare si feminine.
In voga in aceasta vara sunt modelele Slider, adesea prevazute cu talpa interioara cu aspect de pluta. La origine incaltaminte ortopedica, acest pantof se bucura acum de un veritabil upgrade de stil. Impodobiti cu detalii metalice, nituri sau barete cu pietre ornamentale sau cu decor cu pietre strasuri, acesti pantofi au devenit niste accesorii luxoase, ce se pot combina chiar si la rochiile de seara de vara pentru un stil cool. La fel de bine vazute sunt sandalele cu talpa plata cu aspect etno, un insotitor perfect pentru tinutele spotiv-glamour pentru timpul liber.
Bineinteles, amatoarele de tocuri vor considera foarte elegante sandalele cu toc bloc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram