Anyplace ro ghidul tau pentru petrecerea timpului liber

20 aprilie 2015

Anyplace.ro - ghidul tau online pentru petrecerea timpului liber!

Site-ul urmareste implicarea in mod direct in viata tinerilor, comasand totul sub un singur brand: Anyplace! Aici vei gasi: evenimente mondene, galerii foto, ultimele videoclipuri, muzica, DJ-ing, informatii culturale, stiri, prezentari ale cluburilor, barurilor, cafenelelor, evenimente din moda, multimedia, etc.

Anyplace iti prezinta:

  • Evenimente si concerte. Vizitand periodic Anyplace, poti afla informatii despre concertele si evenimentele ce au loc atat din Bucuresti, cat si in toata tara, in Cluj, Constanta, Iasi sau Brasov. Astfel, poti afla ce concerte, piese de teatru, expozitii de arte vizuale sau festivaluri vor avea loc in urmatoarea perioada in orasul tau.
  • Localuri. In acesta categorie, Anyplace iti ofera detalii despre locatiile unde iti poti petrece timpul liber, unde au loc diferite evenimente sau unde te poti relaxa la o cafea alaturi de prieteni. Aici poti afla denumirile, adresele complete si site-urile oficiale ale barurilor, cafenelelor, cluburilor sau saloanelor de frumusete din orasul tau.
  • Foto. Anyplace imortalizeaza prin intermediul pozelor si al reportajelor video evenimentele importante. Vizitatorii site-ului isi pot astfel forma o parere despre atmosfera din diverse cluburi sau baruri sau pot retrai petrecerile si evenimentele la care au participat.
  • Podcast. Descopera pe Anyplace, o lista cu podcasturi ce pot fi downloadate si ascultate direct in iTunes. Astfel poti asculta muzica ta preferata si poti fi la curent cu cele mai noi trenduri, oriunde te-ai afla.
  • Stiri. Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din lumea muzicala sau sa afli ce evenimente vor avea loc in urmatoarea perioada in tara? Viziteaza sectiunea de Stiri de pe Anyplace.
  • Concursuri. Site-ul Anyplace pune la dispozitia vizitatorilor si o sectiune de concursuri, unde poti castiga, prin tragere la sorti, invitatii de participare la cele mai spectaculoase evenimente.

Te asteptam pe Anyplace.ro !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram