Masini de spalat vase: Cateva detalii utile

20 aprilie 2015
Autor:
AUTHORITY

De cate ori nu ne-am intristat vazandu-ne chiuveta plina de vase murdare? Desi toti avem aceasta problema intr-o lume agitata, amanam achizitionarea unei masini care sa ne ajute la spalarea vaselor, gandindu-ne ca acesta este doar un alt "moft costisitor". Iata cateva detalii utile care vorbesc despre necesitatea cumpararii unui astfel de aparat si cateva exemple de preturi de pe platforma eGood:

Masini de calitate pentru spalarea vaselor si multe alte articole ce nu pot lipsi din casa dumneavoastra

Cu totii am avut situatii in care nu am avut timp sa spalam vasele dupa micul dejun si ne-am trezit la intoarcerea de la serviciu / plimbare cu un miros in toata casa. Acest lucru nu se mai intampla in cazul in care achizitionati un aparat performant, care va spala vasele murdare in locul dumneavoastra, mentinand astfel casa mai curata. Existenta unei masini de calitate pentru spalarea vaselor este necesara in fiecare casa. De ce? In primul rand datorita timpului economisit cu spalarea veselei, precum si pentru curatenia casei noastre. La e-Good, veti gasi produse ale unor firme foarte cunoscute in domeniul productiei de electrocasnice. Astfel, nu lipsesc din oferta online produsele de la Hotpoint, Indesit sau Whirlpool.

Preturile masinilor de spalat vase

In cazul in care consumul de apa va ingrijoreaza, este bine de stiut ca spalatul farfuriilor si al altor recipiente cu mana genereaza un consum mai ridicat decat cel al unui aparat, acesta fiind cuprins intre 16 litri si 25 de litri.
De asemenea, majoritatea masinilor de spalat pe care le gasiti pe site functioneaza pe apa rece, aceasta fiind incalzita de aparat si costul fiind astfel mult mai redus.

Aparatele de acest gen nu consuma detergent si nu necesita clatire

Cei de la e-Good spun ca un alt detaliu important si un argument pentru alegerea masinilor pentru vase este acela ca acestea nu consuma mult detergent, datorita eficientei in spalare, vasele putand fi introduse direct murdare, fara a fi clatite, murdaria fiind efectiv dizolvata.

Trebuie mentionat de asemenea ca intr-o masina pentru spalarea veselei se pot curata absolut toata "vesela", de la pahare pana la furculite, cu conditia de alegere a programului potrivit. Specialistii recomanda ca dupa terminarea programului de spalare, sa lasati usa masinii deschise pentru o mai buna circulatie a aerului. Ca preturi, luam ca reper e-Good - unul dintre cele mai ieftine site-uri de produse electrocasnice unde puteti cumpara masini de acest gen cu preturi cuprinse intre 950 si putin sub 5.000 lei pentru cele mai performante. De pilda, daca va doriti un aparat performant puteti opta pentru variantele semnate de firma producatoare Beko - in multe cazuri, pretul masinilor de spalat farfurii de la acest brand nu trece cu mult de 1000 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram