Scaune bicicleta

17 aprilie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Tot mai multe persoane aleg sa isi petreaca timpul liber mergand pe bicicleta. Fie ca aleg sa se plimbe prin parcuri, paduri, pe marginea lacurilor sau prin zonele centrale ale oraselor, mersul pe bicicleta este placut si relaxant la orice varsta. In cazul parintilor, acestia pot sa mearga chiar cu cei mici, datorita solutiilor existente in acest moment. Astfel, puteti amplasa pe bicicleta dumneavoastra un scaun special pentru a putea sa il transportati pe cel mic in depline conditii de siguranta. Din fericire, in ultimii ani s-au construit multi kilometri de piste de biciclete, iar procesul este in continua extindere. Majoritarea marilor orase au piste de biciclete si chiar si in mediul rural se construiesc astfel de piste ca urmare a cresterii numarului de persoane care detin o bicicleta. Pentru a va cumpara scaune bicicleta de foarte buna calitate, puteti solicita ajutorul firmei Weeride.

Ce avantaje aveti pentru scaune bicicleta de la firma Weeride?
Weeride va propune mai multe modele de scaune bicicleta, toate avand caracteristici tehnice foarte bune. Astfel, aceste scaune pot fi folosite de copii cu varsta cuprinsa intre unu si 4 ani. Designul acestor scaune bicicleta este placut si modern si in plus sunt confectionate din materiale rezistente si de inalta calitate, care rezista mult timp. Un alt aspect important este cel legat de siguranta copilului. Gratie acestei firme, puteti sa va achizitionati scaune bicicleta sigure si conforme cu standardele in domeniu. Aceste scaune bicicleta se monteaza foarte usor, in numai 20 de minute, fixandu-se pe centrul bicicletei, astfel ca greutatea copilului dumneavoatra va fi pe centrul. Acest lucru confera o mai buna mobilitate a adultului si pozitie confortabila celui mic. Acesta din urma va putea admira peisajele si va mentine in permanenta o legatura cu adultul. Toate modelele de scaune bicicleta au in dotare mai multe curele care asigura o siguranta sporita (curele care se prind sub bara, curele pentru suportul de picioare). Copilul dumneavoastra are posibilitatea, in timpul mersului pe bicicleta chiar sa se si odihneasca, datorita tetierelor montate pe aceste scaune bicicleta. Modelele prezentate de firma Weeride sunt apreciate la nivel international, fiind in topul preferintelor celor din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

La ce fel de bicicleta puteti atasa scaune bicicleta de la Weeride?
Weeride va propune scaune bicicleta pretabile pentru toate tipurile de biciclete, cu conditia ca distanta care este intre sa si ghidon sa fie cuprinsa intre 49 si 60 de centimetri. Pot fi atasate atat la bicicletele de dama, cat si cele pentru barbati, care au suspensii complete sau sunt supradimensionate. Astfel de scaune bicicleta pot fi folositecu mici rezerve si pentru biciclete semicursiera, cursiera sau care au ghidon curbat.

Comandati acum scaune bicicleta de la firma Weeride

In ceea ce priveste livrarea de scaune bicicleta, trebuie sa stiti ca aceasta este gratuita, daca valoarea comenzii dumneavoastra depaseste 400 de lei. Comanda va va fi livrata prin intermediului unei firme de curierat rapid in cel mai scurt timp.Daca doriti sa aflati mai multe informatii, puteti vizita pagina weeride.ro sau puteti lua legatura prin telefon, fax sau e-mail cu un reprezentant al acestei firme.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram