S a finalizat cursul de specializare „Agent vânzari” grupa 3 Baia Mare

16 aprilie 2015

S.C. 3 ART S.R.L. Baia Mare a organizat în perioada 01.04.2015 - 15.04.2015 cursul de specializare „Agent vânzări”, grupa 3, în cadrul proiectului „ŞANSA mea în ŢARA mea”. Proiectul este derulat în parteneriat cu XEROM SERVICE S.R.L. din Alba Iulia, în calitate de Beneficiar, și cu Asociația Pro Factum Alba Iulia, în calitate de Partener 2. Cursul, cu o durată de 60 de ore, a fost susținut în municipiul Baia Mare, județul Maramureș, pentru 26 de participanți, selectați în urma unor sesiuni (individuale și de grup) de informare, consiliere și orientare privind cariera.

Promovabilitate de 100%

Cursanții au provenit din rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, șomerilor și a persoanelor inactive. În urma susținerii și a promovării examenului de absolvire de către cei 26 de cursanți în data de 15.04.2015, aceștia vor primi certificate de absolvire recunoscute pe piața muncii, în plan național și european.

Participanții la curs au învățat pe parcursul orelor de teorie și practică noțiuni privind: dezvoltare profesională, planificarea activității individuale zilnice, promovarea imaginii de firmă, asigurarea de servicii post-vânzare, derularea vânzării produselor specifice, desfășurarea activități de merchandising, monitorizarea clienților, negocierea condițiilor de vânzare și prospectarea pieței.

Programele de formare profesională din cadrul proiectului „ŞANSA mea în ŢARA mea” sunt gratuite pentru potențialii beneficiari din regiunile Centru și Nord Vest (județele Alba, Sibiu, Maramureș și Satu Mare). Condițiile pentru a participa la program sunt: selectarea în grupul țintă în urma îndeplinirii unor criterii legate de ocupare și nivel de studii precum și disponibilitatea de a urma cursul. În perioada următoare, se vor face pregătirile necesare pentru a demara a doua serie de curs din cadrul acestui program.

Proiectul „ŞANSA mea în ŢARA mea” are drept scop combaterea șomajului și creșterea ratei de ocupare pe piața muncii din cele două regiuni de implementare. Este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”, Axa prioritară: 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție: 5.1. „Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram